Lydbøger » Mørkt bedrag

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Mørkt bedrag Lydbog

4.7/5

Forfatter: Colleen Hoover

lydbog og e-bog

Introduktion

Mørkt bedrag er nok den mørkeste romance, som Colleen Hoover nogensinde har skrevet. Det er en historie om kærlighed og begær, og når den ene følelse får magten over den anden. 

Mørkt bedrag er historien om Lowen, der ved slutningen af sin halvhjertede karriere som forfatter får et tilbud, hun ikke kan sige nej til. Men det betyder, at hun skal tilbringe tid hos en familie, som i forvejen har et plettet ry og en gift mand, som hun ikke kan benægte sin tiltrækning af.

Hoover har selv udtalt, at Mørkt bedrag er en meget anderledes romance bog, end hvad hun er vant til at skrive.

Informationer:

Oplæser: Tina Kruse Andersen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 13 minutter

Mørkt bedrag: Handling

Mørkt bedrag lydbog starter med et dramatisk møde mellem Lowen og Jeremy. Ved rent held redder han hende fra at blive kørt ned af en bus, lige inden hun skal til et afgørende møde. Et møde der vel at mærke kan besegle hele hendes karriere i Mørkt bedrag lydbog.

Derfor kommer det som endnu en chok, at en af deltagerne i mødet viser sig at være Jeremy, som lige hev hende væk fra en dødsulykke. Til mødet får Lowen et tilbud, hun vil sige nej til af sin egen integritet, men som hendes økonomi ikke tillader hende at sige nej til. Jeremys hustru, bestsellerforfatteren Verity Crawford, er ikke i stand til at skrive sine bøger færdige, og det bliver nu Lowens opgave i Mørkt bedrag lydbog gratis.

Noget modvilligt accepterer Lowen. Mest fordi det betyder, at hun skal tilbringe tid i familiens hjem for at ajourføre sig med alle Veritys noter. Allerede i løbet af sine første dage begynder Lowen at indse, hvor farligt det er at være under samme tag som Jeremy, fordi han tydeligvis også er tiltrukket af Lowen. Men Lowen ved stadig ikke, hvad der helt er sket med Verity, og hvorfor hun ikke selv er i stand til at skrive sine bøger færdige i Mørkt bedrag lydbog.

Da Lowen finder en halvfærdig biografi af Verity blandt alle noterne, begynder Lowen at tvivle på alt. Hvad er sandheden i familien Crawford? Men mest presserende af alt, hvad skal Lowen gøre med sin voksende tiltrækning af Jeremy, som heller ikke lader til at kunne lade Lowen være i Mørkt bedrag lydbog gratis.

Om forfatteren: Colleen Hoover

Mørkt bedrag af Colleen Hoover er den bog, hun har advaret alle sine børn fra at læse. Det er første gang Hoover kombinerer thrillergenren med sin klassiske romance genre, men kombinationen virker forrygende. 

Hoover bor til daglig i Texas med sin mand, som hun har tre sønner sammen med. Det er netop hendes tre sønner, som hun ikke ønsker læser Mørkt bedrag. Hvilket læsere måske godt vil kunne forstå, når først de har læst, hvordan Lowens forhold til Jeremy udvikler sig.

Mørkt bedrag er den mest dunkle kærlighedshistorie fra Hoover, måske fordi den mest af alt handler om begær i den ene eller anden forstand.