Lydbøger » Mors dreng

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Mors dreng Lydbog

4.2/5

Forfatter: Adrian Hughes

lydbog og e-bog

Introduktion

Det siges, at man først for alvor forstår sin egen historie, når man kan se tilbage på hele sin familie- og slægtshistorie. Denne sandhed må Adrian Hughes erfare, da han begynder at se nærmere på sin families historie efter moderens tragiske død. Mors dreng er historien om de opdagelser, som Hughes gjorde gennem længere tid.

Når du lytter til Mors dreng lydbog, vil du måske blive overrasket. Du vil høre, hvor højt man kan stige, og hvor dybt man kan falde som enkelt person. Selvom Hughes morfar blev sammenlignet som sin tids Citizen Kane, var det langt fra et luksuriøst liv, Hughes’ mor endte med at leve.

Informationer:

Oplæser: Adrian Hughes
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 9 timer og 24 minutter

Mors dreng: Handling

Mors dreng er delvist en mindebog. På den ene side er det en fortælling fra en søn til sin mor. På den anden side er det en fortælling om at komme til at forstå sin mor. For forholdet mellem Adrian Hughes og hans mor var måske ikke altid det bedste forhold. Hvilket blev understreget i det afskedsbrev, hun efterladte sig op til sin død.

Du vil måske blive rystet, når du lytter til Adrian Hughes fortælle Mors dreng lydbog, og om den barndom han husker. I et forsøg på at kunne forstå sin mor starter han med at se helt tilbage på sin morfar. Thorvald Dreyer var en kæmpe byggematador, som flere så op til. Udsigten til at være et decideret millionærbarn af selveste Hr Dreyer burde være lige til. Men for Adrian Hughes mor endte det i den konkrete modsatte bane. Hughes fortæller ærligt i Mors dreng lydbog, hvordan hans mor endte med at være ensom og bitter. Desværre endte hun også med at være mere glad for alkohol end sine børn.

Som det står mere og mere klart i løbet af Mors dreng, opdager Hughes den mere tildækkede side af livet som millionær. Det var en side af livet, der både indeholdt hemmeligholdte adoptioner og falske graviditeter i smukke porcelænsomgivelser.

Du kan nemt lytte til Mors dreng lydbog gratis via flere forskellige streamingtjenester. Der er meget mere at fortælle om et liv, der kunne være blevet til meget mere, end det endte med at være. Adrian Hughes tager lytteren med gennem flere års familiehistorie for at kunne fortælle sin mors historie.

Om forfatteren: Adrian Hughes

Adrian Hughes er af de fleste nok kendt fra TV. I løbet af sin karriere, har han lavet en lang række af populære programmer. Disse tæller blandt andet Historiequizzen.

Med Mors dreng er det første gang, han sætter forfatter på sit CV. Historien har sit udspring i en podcast ved navn Mors afskedsbrev. Denne podcast var så populær, at det ledte til flere undersøgelser af sin mor for at kunne skrive hele historien.

Nu har du muligheden for at lytte med til Mors dreng lydbog gratis, og høre meget mere om de mange lag af historie, som bliver undersøgt med nye øjne.