Lydbøger » Mosen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mosen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Liza Marklund

lydbog og e-bog

Introduktion

Nu kan du læse fortsættelsen af den spændende Polarcirklen. I Mosen kan læseren igen tage med Wiking Stormberg på arbejde, når han skal forsøge at opklare sager efter sager. Denne gang bliver det en sag, der kommer alt for tæt ind på livet af Stormberg.

Mosen er endnu en medrivende krimi af Liza Marklund, der tager dig med til det kolde nord, hvor personer pludselig forsvinder, og historier omskrives.

Det er historien om, hvorfor Wiking Stormberg er som han er. Og hvorfor han bruger så meget af sin tid på sit arbejde. Hvis du kunne lide Polarcirklen, skal du ikke snyde dig selv for at høre Mosen lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Julie Riis
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 36 minutter

Mosen: Handling

Mosen lydbog tager læseren med tilbage til 1990. Dengang var Wiking Stormberg en dedikeret politibetjent, der gjorde sit arbejde godt.  Ved siden af arbejdet havde han en dejlig familie. En dag får Stormberg en helt uskyldig besked fra sin hustru, Helena. Hun er taget afsted for at samle bær. Deres lille dreng, Markus, har hun overladt til at blive passet hos Stormbergs mor, mens hun har taget deres nyfødte pige, Elin, med sig.

Men som historien fortsætter i Mosen lydbog, bliver en uskyldig tur efter bær til noget meget mere alvorligt. For da dagen er omme, er Helena ikke vendt tilbage fra sin bærplukning. Stormbergs erfaring sætter de værste tanker i gang, og en eftersøgning bliver sat i gang, som du kan læse om i Mosen lydbog. Den skæbnesvangre eftersøgning resulterer i en forkommen lille Elin, som heldigvis stadig er i live. Men der er intet spor af Helena.

Læseren bliver revet med i følelsernes vold i Mosen lydbog, når Stormberg står tilbage med en seddel fra sin hustru, der har en stjerne som hendes unikke signatur. Tabet over sin hustru sætter sig dybt i Stormberg. 

Flere år senere i 2020 modtager deres søn, Markus, pludselig et mystisk brev, som er skrevet med moderens håndskrift. Og signaturen er hendes velkendte stjerne. Nu må Stormberg gøre op med sig selv, om han tør tro på, om Helena stadig kan være i live. Eller er der andre farer, der begynder at true hans familie, som historien skrider frem? Find ud af dette ved at høre Mosen lydbog gratis.

Om forfatteren: Liza Marklund

Liza Marklund har skrevet en lang række af nervepirrende spændingsromaner, og Mosen er ingen undtagelse. Det er en spændende efterfølger til den lige så nervepirrende Polarcirklen, der første gang introducerer læseren til Wiking Stormberg.

I Mosen kan læseren kun forsøge at følge med, når Wiking Stormberg pludselig skal gøre op med sig selv, om han tør tro på spøgelser fra fortiden? Eller om han pludselig skal til at beskytte sin familie mod nye farer.

Andre bøger fra Liza Marklund tæller blandt andet hendes serie om Annika Bengtzon, hvor der er ikke mindre end elleve bøger. Men hun har også enkeltstående bøger, som Sort perle, der kan holde dig længe oppe af bare spænding.