Lydbøger » Mount København

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mount København Lydbog

4.1/5

Forfatter: Kaspar Colling Nielsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Mount København er skrevet af den danske forfatter Kaspar Colling Nielsen. Forfatteren har siden 2011 haft en aktiv forfatterrolle. Han debuterede med Mount København, og han har vundet en litterær pris for dette værk. Seneste værk udgav han i 2021. Desuden har forfatteren skrevet adskillelige taler til ministerierne i Danmark.

I Mount København lydbog hører man en tankevækkende historie, som er meget relevant for samfundet. I værket hører man om et 3,5 kilometer højt bjerg i København. Da bjerget er så højt er der adskillelige klimaer, og der er dannet nye habitater for både dyr og planter. Ingen ved hvorfor bjerget blev etableret, men staten fik finansiel støtte fra investorer, og det har vist sig af være en god forretning.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 3 timer og 51 minutter

Mount København: Handling

Den danske forfatter Kaspar Colling Nielsens debutroman fra 2011 hedder Mount København, og dette anmelderroste værk er som ingen andre på den litterære scene. Ved at lytte til Mount København lydbog hører man en udfordrende, fangende samt tankevækkende fortælling om et samfund, som kan symbolisere nutidens polare samfund.

Hvis man vil høre mere om dette enestående værk, kan man lytte til Mount København lydbog gratis. Her er det garanteret, at man får en læseoplevelse som ingen anden.

Man hører i Mount København lydbog om et bjerg. Dette bjerg i København er 3,5 kilometer højt, og det er derfor meget bemærkelsesværdigt, da Danmark ellers er et meget fladt land. Bjergets højder har derfor tilføjet nogle nye klimaer i landet, da det eksempelvis er meget polart i toppen, og mere tropisk i bunden. Dette danner også grobund for nye og eksotiske dyrarter samt planters habitat.

I Mount København lydbog hører man, at det stadig ikke vides hvorfor bjerget blev etableret. Det eneste man ved er, at staten fik støtte fra investorer. De driver derfor en god forretning, og derfor er bjerget stadig en finansiel god forretning.

Man kan med fordel lytte til Mount København lydbog gratis, hvis man vil høre om det tankevækkende og relevante projekt. Bjerget er nemlig et ekstremt eksempel på mennesker og naturen. Hvordan et ellers meget ensartet og velordnet miljø kan påvirkes af en fremmed og invasiv kraft. Værket balancerer derfor mellem det normale og ensartede, og det ualmindelige og absurde.

Om forfatteren: Kaspar Colling Nielsen

Kaspar Colling Nielsen er født i 1974, og han er en dansk forfatter. Forfatteren har skrevet adskillelige værker. Forfatteren debuterede med sit første værk i 2011. Han debuterede med romanen Mount København. Mount København har også modtaget en litterær pris. Specifikt har værket modtaget Debutantprisen. To år efter dette værk blev udgivet, udgav han sit næste værk. Forfatteren er stadig aktiv på den litterære scene i Danmark, og seneste værk blev udgivet i 2021. Værket hedder Frelseren fra Hvidovre.

Forfatteren har også skrevet teksterne bag en række taler. I en årrække skrev han nemlig talerne til diverse ministerier, da Dan Jørgensen var på en aktiv ministerpost. Nogle ministerier han skrev taler til var eksempelvis Klimaministeriet samt Energiministeriet.