Lydbøger » Mysteriet i Genbrugsen

Mysteriet i Genbrugsen Lydbog

4/5

Forfatter: Anna Grue

lydbog og e-bog

Introduktion

Mysteriet i Genbrugsen begynder på mystisk vis, da en pludselig finder en række dødsfald sted blandt en række frivillige medarbejdere i diverse genbrugsbutikker rundt omkring i Nykøbing Sjælland. Dødsfaldene i Mysteriet i Genbrugsen lydbog er sket blandt ældre mennesker, så politiet mener i første omgang, at der ikke er noget mistænkeligt på spil.

I en af genbrugsbutikkerne arbejder Anne-Maj Mortensen dog, og hun er ikke overbevist om, at politiet har ret. Derfor sætter hun sig for at finde ud af, hvad der i virkeligheden er sket med de frivillige medarbejdere. Inden længe har hun fundet noget, som politiet ikke længere kan se mellem fingrene med. Lyt til Mysteriet i Genbrugsen lydbog gratis og find ud af, hvad der gemmer sig under overfladen.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 15 minutter

Mysteriet i Genbrugsen: Handling

Mysteriet i Genbrugsen fortæller historien om, hvordan en række dødsfald pludselig finder sted blandt en flot frivillige arbejdere rundt omkring i Nykøbing Sjællands genbrugsbutikker. Politiet i Mysteriet i Genbrugsen lydbog er i første omgang på bar bund, for hvem har set sig onde på søde, ældre mennesker, der arbejder i genbrugsbutikker?

Lyt til Mysteriet i Genbrugsen lydbog gratis og følg historien, hvor politiet i første omgang beslutter sig for, at der må være tale om død af naturlige årsager. De forklarer i Mysteriet i Genbrugsen lydbog, at der jo er tale om ældre mennesker, og de dør før eller siden. Det er dog ikke en forklaring, som Anne-Maj Mortensen, der er på efterløn, køber.

Få del i historien i Mysteriet i Genbrugsen, hvor Anne-Maj Mortensen stædigt går i gang med selv at opklare sagen. Hun siger selv i Mysteriet i Genbrugsen, at hvis politiet ikke har tænkt sig at gøre noget, så må byens borgere jo selv tage affære, og det gør hun så. Følg efterforskningen, hvor Anne-Maj bruger alt den fritid, som hun har, på at finde dem, der står bag.

I takt med, at Anne-Maj finder flere og flere spor i Mysteriet i Genbrugsen, så prøver hun at få politiet til at tage affære igen. Det viser sig dog ikke at være lige til i starten, men da der finder et tredje dødsfald afsted i byen, så begynder de at lytte, og Anne-Maj har masser at fortælle dem.

Lyt til Mysteriet i Genbrugsen lydbog gratis og find ud af, hvad der i virkeligheden foregår bag facaden i Mysteriet i Genbrugsen.

Om forfatteren: Anne Grue

Med Mysteriet i Genbrugsen, der er skrevet af Anna Grue, får vi del i endnu en spændende fortælling. Forfatteren debuterede i 2005, da romanen ”Noget for noget” udkom. Det var også for dette værk, at hun modtog Det Danske Kriminalakademis diplom for Fremragende Debut. I 2006 udkom så ”Det taler vi ikke om”.

Forfatterskabet tog for alvor fart, da hun fik sit gennembrug med ”Dybt at falde”, der udkom i 2007. Dette værk blev modtaget godt af anmeldere såvel som læsere. Året efter udkom også ”Judaskysset” og efterfølgende udkom ”Kunsten at dø”, ”Et spørgsmål om penge” og ”Den skaldede detektiv” også.

Scroll to Top