Lydbøger » Mysteriet i Genbrugsen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mysteriet i Genbrugsen Lydbog

4/5

Forfatter: Anna Grue

lydbog og e-bog

Introduktion

Mysteriet i Genbrugsen begynder på mystisk vis, da en pludselig finder en række dødsfald sted blandt en række frivillige medarbejdere i diverse genbrugsbutikker rundt omkring i Nykøbing Sjælland. Dødsfaldene i Mysteriet i Genbrugsen lydbog er sket blandt ældre mennesker, så politiet mener i første omgang, at der ikke er noget mistænkeligt på spil.

I en af genbrugsbutikkerne arbejder Anne-Maj Mortensen dog, og hun er ikke overbevist om, at politiet har ret. Derfor sætter hun sig for at finde ud af, hvad der i virkeligheden er sket med de frivillige medarbejdere. Inden længe har hun fundet noget, som politiet ikke længere kan se mellem fingrene med. Lyt til Mysteriet i Genbrugsen lydbog gratis og find ud af, hvad der gemmer sig under overfladen.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 15 minutter

Mysteriet i Genbrugsen: Handling

Mysteriet i Genbrugsen fortæller historien om, hvordan en række dødsfald pludselig finder sted blandt en flot frivillige arbejdere rundt omkring i Nykøbing Sjællands genbrugsbutikker. Politiet i Mysteriet i Genbrugsen lydbog er i første omgang på bar bund, for hvem har set sig onde på søde, ældre mennesker, der arbejder i genbrugsbutikker?

Lyt til Mysteriet i Genbrugsen lydbog gratis og følg historien, hvor politiet i første omgang beslutter sig for, at der må være tale om død af naturlige årsager. De forklarer i Mysteriet i Genbrugsen lydbog, at der jo er tale om ældre mennesker, og de dør før eller siden. Det er dog ikke en forklaring, som Anne-Maj Mortensen, der er på efterløn, køber.

Få del i historien i Mysteriet i Genbrugsen, hvor Anne-Maj Mortensen stædigt går i gang med selv at opklare sagen. Hun siger selv i Mysteriet i Genbrugsen, at hvis politiet ikke har tænkt sig at gøre noget, så må byens borgere jo selv tage affære, og det gør hun så. Følg efterforskningen, hvor Anne-Maj bruger alt den fritid, som hun har, på at finde dem, der står bag.

I takt med, at Anne-Maj finder flere og flere spor i Mysteriet i Genbrugsen, så prøver hun at få politiet til at tage affære igen. Det viser sig dog ikke at være lige til i starten, men da der finder et tredje dødsfald afsted i byen, så begynder de at lytte, og Anne-Maj har masser at fortælle dem.

Lyt til Mysteriet i Genbrugsen lydbog gratis og find ud af, hvad der i virkeligheden foregår bag facaden i Mysteriet i Genbrugsen.

Om forfatteren: Anne Grue

Med Mysteriet i Genbrugsen, der er skrevet af Anna Grue, får vi del i endnu en spændende fortælling. Forfatteren debuterede i 2005, da romanen ”Noget for noget” udkom. Det var også for dette værk, at hun modtog Det Danske Kriminalakademis diplom for Fremragende Debut. I 2006 udkom så ”Det taler vi ikke om”.

Forfatterskabet tog for alvor fart, da hun fik sit gennembrug med ”Dybt at falde”, der udkom i 2007. Dette værk blev modtaget godt af anmeldere såvel som læsere. Året efter udkom også ”Judaskysset” og efterfølgende udkom ”Kunsten at dø”, ”Et spørgsmål om penge” og ”Den skaldede detektiv” også.