Lydbøger » Myten om Operation Bøllebank

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Myten om Operation Bøllebank Lydbog

4.5/5

Forfatter: Kasper Søegaard & Johnny C. Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Myten om Operation Bøllebank af Kasper Søegaard og Johnny C. Jensen fortæller historien om, da danske soldater var i krig mod serbiske tropper. Forfatterne til Myten om Operation Bøllebank fortæller, at vi siden da har fået at vide, at det var en succes, da ingen danske soldater blev dræbt. Med Myten om Operation Bøllebank lydbog forsøger forfatterne at gøre med op denne historie, som de kalde usand.

Myten om Operation Bøllebank lydbog tager del i Johnny C. Jensens egen historie. Jensen var nemlig selv leder, og han beskriver, at man fra dansk side forsøgte at provokere serberne til at skyde først, hvorefter man satte ind med kampvogne. Derudover kan man i Myten om Operation Bøllebank lydbog gratis høre Jensen fortælle om ledelsessvigt.

Informationer:

Oplæser: Jesper Platz
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 8 timer og 46 minutter

Myten om Operation Bøllebank: Handling

Myten om Operation Bøllebank er skrevet af de to forfattere Kasper Søegaard og Johnny C. Jensen. I denne bog fortæller de historien om, hvad der skete i 1994, hvor det danske militær for første gang kom rigtigt i krig. Myten om Operation Bøllebank lydbog fortæller nemlig historien om, hvordan slaget ikke kostede nogen danske soldater livet, mens der hos de serbiske modstandsfolk var mange tab af liv.

Historien om den succesfulde danske action er i hvert fald det, som mange af os har hørt. Johnny C. Jensen, der er seniorsergent, forsøger dog med Myten om Operation Bøllebank at gøre op med netop dette. Jensen mener nemlig, at den nærmest perfekte militære action, der som oftest bliver beskrevet, er langt fra sandheden, og det kan du høre mere om i Myten om Operation Bøllebank lydbog gratis.

Lyt til Myten om Operation Bøllebank lydbog gratis og hør Johnny C. Jensen fortælle om siden egen fortælling. Jensen fortæller selv, at han var leder i en af kampvognene, og i Myten om Operation Bøllebank punkterer han den myte, som han mener, at vi alle er blevet fortalt.

I Myten om Operation Bøllebank fortæller han ærligt om ledelsessvigt fra de ledende officerer. Dernæst kan man også høre om druk, ekstrem macho-attitude og meget mere i Myten om Operation Bøllebank lydbog.

Myten om Operation Bøllebank er en ærlig fortælling om, hvordan man fra dansk side forsøgte at provokere serberne til at skyde først, for derefter selv at sætte kampvogne ind. Lyt til denne yderst spændende fortælling og hør den ærlige forklaring.

Om forfatteren: Kasper Søegaard & Johnny C. Jensen

Myten om Operation Bøllebank er skrevet af Kasper Søegaard og Johnny C. Jensen. Lyt til denne spændende fortælling, som du finder i dette værk, og hør om, at danskerne i et kvart århundrede ikke har fået den sande fortælling om, hvad der i virkeligheden skete, da danske soldater drog i krig i Bosnien i 1994.

Johnny C. Jensen var selv til stede i Bosnien, og sammen med journalisten Kasper Søegaard rykker de ved danskernes selvopfattelse. Derfor er der tale om et fremragende partnerskab i dette værk. Vi får nemlig Johnny C. Jensens egen beretning om, hvad der skete, og det bliver fortalt på en god måde at Kasper Søegaard.