Lydbøger » Mythos

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mythos Lydbog

4.1/5

Forfatter: Stephen Fry

lydbog og e-bog

Introduktion

Den faglige roman ved navnet Mythos er skrevet af Stephen Fry. Stephen Fry er en forfatter samt filminstruktør fra England. Desuden har Stephen Fry været en vært på adskillige fjernsynsprogrammer, selv nogle han selv har været med til at instruere. Forfatteren af denne roman er derfor en kendt figur på den britiske scene, både angående litteratur, men også i form af TV, film og medierne.

Græsk mytologi har i mere end tusinde år været den mest populære form for underholdning, både fagligt men også angående diverse fortællinger samt historier. Græsk mytologi er dybt begravet i nordens kultur, og det har også påvirket en del kunstnere samt forfattere, eksempelvis Walt Disney, Shakespeare og Michelangelo. I denne lydbog kommer man helt tæt på hvorfor, og hvordan disse fortællinger kan være så gavnende for den moderne læser.

Informationer:

Oplæser: Karsten Pharao
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 11 timer og 55 minutter

Mythos: Handling

Den britiske forfatter samt filminstruktør ved navnet Stephen Fry har skrevet Mythos, som er en banebrydende samt meget vigtig kulturel roman. Mythos er faglitteratur, som kommer omkring religion og filosofiske spørgsmål. Mythos er nemlig et klassisk værk, som kommer omkring en del emner, såsom græsk mytologi. Man kan lytte til Mythos lydbog gratis, hvis man vil have en uforglemmelig samt interessant læseoplevelse.

I Mythos lydbog hører læseren om adskillige filosofiske kendte historier samt fortællinger, som tilhører den græske mytologis verden. I Mythos lydbog får den ellers moderne læser et indblik ind i denne tidlige historiske tankegang, og man lærer også vigtigheden bag overførslen af disse myter. De græske myter har nemlig en indflydelse på det moderne menneskes liv, og man kan lære noget af dette ved at lytte til Mythos lydbog gratis.

Ved at lytte til Mythos lydbog kan man få et indblik ind i den græske mytologis virkning og indflydelse. Græsk mytologi er blevet videreført i flere tusinde år, og det er stadig dagen i dag ret essentielt. Disse historier er nemlig ret indflydelsesrige, og de har inspireret adskillige kendte profiler gennem historien. Blandt andet var kunstnere som Michelangelo påvirket af dette, men også Walt Disney i nyere tider fik inspiration herfra.

Selv om man ikke til dagligt tænker på det, så er græsk mytologi dybt begravet i nordens bevidsthed samt kultur. I Mythos lydbog hører man om alt fra guder til underholdning, men også om rivalisering og krige, til erotik, sejr og tab. Man kan med fordel lytte til Mythos lydbog gratis.

Om forfatteren: Stephen Fry

Den famøse Stephen J. Fry er født i 1950’erne i England, og han er en engelsk forfatter samt TV-kendis. For mange er han en kendt samt tydelig figur, som hyppigt fremtræder på den britiske scene. Ud over at være en kendt figur inde for litteraturens verden, så er han også en populær vært på et Tv-program. Desuden er han også en instruktør af diverse anmelderroste britiske film.

Stephen Fry har eksempelvis været med til at instruere sin egen film. Stephen har også været en vært på diverse Tv-programmer. Et eksempel på et af Tv-programmerne han har været vært på har titlen QI, som er et underholdende program, som tester dets medvirkendes intelligens.