Lydbøger » Mytomanen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Mytomanen Lydbog

4/5

Forfatter: Sofie Sarenbrant

lydbog og e-bog

Introduktion

Mytomanen byder på en spændende historie om en ung mand, der pludselig bliver fundet dræbt under et orienteringsløb i en skov. Alle beviserne peger i første omgang mod den lokale drengebande, der er kendt for at true lokalbefolkningen med kniv og udøve vold mod andre. Men er forklaringen i Mytomanen lydbog virkelig så lige til, som beviserne i første omgang viser?

Følg den spændende fortælling i Mytomanen lydbog gratis og se, om den dygtige kriminalinspektør, Emma Sköld, kan løse serien. Mytomanen er den ottende bog i serien, hvor vi følger Sköld, og den fortsætter i samme, spændende spor som de foregående.

Informationer:

Oplæser: Karin Rørbech
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 45 minutter

Mytomanen: Handling

Mytomanen er skrevet af Sofie Sarenbrant, og det er den ottende bog i den meget populære serie om kriminalinspektør Emma Sköld. Der er dog tale om en selvstændig roman, så du kan sagtens give dig i kast med at læse Mytomanen, selvom det er en del af en serie.

Plottet i Mytomanen lydbog begynder for alvor, da en ung mand under et orienteringsløb bliver fundet død i en skov. Liget ser ud til bare at være smidt der, og hans værdigenstande som mobiltelefon og penge er blevet fjernet. Denne sag ender hurtigt på skrivebordet hos den frygtløse kriminalinspektør ved navn Emma Sköld.

I første omgang retter hun sin mistanke mod den lokale drengebande. Denne drengebande er i lokalsamfundet kendt for både at røve, true med kniv og være voldelige over for beboere i det lille samfund. Uanset hvem, der står bag mordet i Mytomanden, så er dette en sag, som skal løses af Emma Sköld. Kriminalinspektøren bliver dog nødt til at reagere hurtigt, for er der et nyt mord på vej til den lille by?

Vores hovedperson følger sporene nøje, som enhver god efterforsker gør det, men hun får hurtigt en fornemmelse af, at der er noget, som ikke stemmer. Denne følelse bliver kun intensiveret yderligere, da hun taler med drengens familie og får en fornemmelse af, at de holder noget skjult.

Lyt til Mytomanen lydbog og find ud af, om kriminalinspektør Emma Sköld kan løse sagen. Kan sandheden om det grusomme mord forblive gemt, eller løser den frygtløse kriminalinspektør endnu en sag?

Mediernes anmeldelser:

"Det hele er lidt langtrukkent, kedeligt over lange stræk og rigeligt klichéfyldt ". 3 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"Spændende". 5 ud af 6 stjerner

Kristeligt Dagblad

Om forfatteren: Sofie Sarenbrant

Sofie Sarenbrant er en svensk journalist og forfatter. Hun skriver generelt krimier, og hun kendes bedst fra serien om Emma Sköld, der inkluderer titler som Mytomanen. Selvom bøgerne er en del af en serie, så har Sarenbrant sørget for, at de har et selvstændigt plot og derfor kan læses uafhængigt af hinanden.

Hun debuterede som forfatter i 2010 med titlen Uge 36, der dog ikke nåede lige så stor succes som Mytomanen. Serien har været meget populær, og det resulterede blandt andet i, at hun vandt titlen som bedste kriminovelle i 2015.

Lyt til Mytomanen lydbog gratis og tag del i den spændende historie om Emma Sköld.