Lydbøger » Nådesløse kvinder

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Nådesløse kvinder Lydbog

3.9/5

Forfatter: Camilla Läckberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Følg fire russiske kvinder i hver deres ulykkelige ægteskab i Nådesløse kvinder af Camilla Läckberg. Følg med når de forsøger at genvinde kontrollen i deres eget liv og skille sig af med deres mænd.

Den nyere tids krimidronning, Camilla Läckberg, har gjort det igen med udgivelsen af Nådesløse kvinder. Der er garanti for spænding i Nådesløse kvinder, hvor fire kvinder øjner muligheden for at skabe sig et nyt liv. Nådesløse kvinder lydbog er blevet taget godt imod af diverse anmeldere og læsere.

Lyt til Nådesløse kvinder lydbog gratis og få del i en af de mange, spændende fortællinger fra Camilla Läckberg.

Informationer:

Oplæser: Tammi Øst
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 2 timer og 40 minutter

Nådesløse kvinder: Handling

I Nådesløse kvinder bliver vi i første omgang introduceret til unge russiske kvinde ved navn Viktoria, der bor i et hus, som befinder sig på landet. Den unge Viktoria er gift med manden, der hedder Malte, og på overfladen har de et godt ægteskab. Men bag facaden er der ikke noget idyllisk over deres ægteskab, og de har det faktisk ikke særligt godt sammen overhovedet.

Bogen Nådesløse kvinder introducerer os nu også til Ingrid, hvis mand lige er blevet forfremmet. Som et resultat af denne forfremmelse, vælger Ingrid at opgive sin karriere som journalist. Nådesløse kvinder lydbog fortæller os, at hun har opgivet sit erhverv for at blive den bedste forstadshustru, som hun kan være.

Historien i Nådesløse kvinder lydbog introducerer os desuden til Birgitta, der efterhånden har levet med en voldelig ægtemand i flere år. Nu er hun dog efterhånden nået til pensionsalderen, og hun øjner derfor muligheden for at skabe sig et nyt liv på afstand af dette ægteskab.

Nådesløse kvinder lydbog indeholder således en fortælling om tre kvinder, der har det til fælles, at de befinder sig i et dårligt ægteskab. Fælles for dem er det også, at de i løbet af Nådesløse kvinder udtænker en plan for, hvordan de igen kan tage kontrollen over deres eget liv.

Camilla Läckberg har med udgivelsen af Nådesløse kvinder gjort det igen. Nådesløse kvinder er nemlig en spændende fortælling, der ligesom mange af de foregående titler er blevet taget imod af læserne.

Hvis du foretrækker lydbøger, så kan det anbefales at lytte til Nådesløse kvinder lydbog gratis.

Om forfatteren: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg er forfatteren bag Nådesløse kvinder samt mange andre titler. Faktisk er Läckberg en af de bedst sælgende krimiforfattere på globalt plan, hvor hendes bøger i skrivende stund har solgt ikke mindre end 23 mio eksemplarer. Läckbergs titler er blevet oversat til mere end 45 forskellige sprog og er nu blevet udgivet i omkring 60 lande.

Forfatteren voksede op i den lille by ved navn Fjällbacka i Sverige, men er i dag flyttet til den svenske hovedstad, Stockholm. Du kan lytte til Nådesløse kvinder lydbog gratis og få del i en af de spændende krimibøger, som Camilla Läckberg har skrevet.