Lydbøger » Når gode mennesker handler ondt

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Når gode mennesker handler ondt Lydbog

3.9/5

Forfatter: Dorthe Birkmose

lydbog og e-bog

Introduktion

Når gode mennesker handler ondt er endnu ikke tilgængelig som lydbog på streamingtjenesterne, men forventes at blive tilgængelig snarest.

Findes der onde mennesker, eller er det kun menneskers handlinger, der kan være onde? Det er et af de spørgsmål, der undersøges i Når gode mennesker handler ondt. Værket henvender sig primært til personer ansat i sundhedssektoren, men kan dog også benyttes af andre mennesker. Lyt til Når gode mennesker handler ondt lydbog og find ud af, hvorfor vi som mennesker handler ondt.

Forfatteren beskriver ned til mindste detalje, hvilke bevæggrunde vi mennesker har for vores handler. Lyt til Når gode mennesker handler ondt lydbog gratis og få del i de informationer som forfatteren har samlet til os i dette værk.

Informationer:

Oplæser:
Sprog: Dansk
Kategori:
Længde:

Når gode mennesker handler ondt: Handling

Når gode mennesker handler ondt er en bog, der er skrevet med henblik på personale, der er beskæftiget inden for det sundhedsfaglige område. Den kan dog også benyttes af alle, der har et generelt behov for, eller en interesse for, hvordan mennesker med behov for hjælp behandles.

Det vigtigste af temaerne i Når gode mennesker handler ondt er, at der ikke findes onde mennesker, men udelukkende onde handlinger. Derfor kan man som læser af Når gode mennesker handler ondt spørge sig selv, hvorfor handler vi mennesker så ondt? For forfatteren til Når gode mennesker handler ondt skyldes det, at vores liv er komplicerede.

For at passe på dem, som vi holder af, kan vi nogle gange komme til at handle ondt over for andre mennesker. I Når gode mennesker handler ondt lydbog beskrives det dog, at vi på trods af de onde handlinger stadig har gode intentioner. Det kan også høres i Når gode mennesker handler ondt lydbog, at vi som mennesker også kan handle ondt, fordi vi tænker mest på os selv, eller blot ikke har tænkt os om.

Der er mange grunde til, hvorfor vi som mennesker kan handle ondt, og dette beskriver forfatteren til Når gode mennesker handler ondt i detaljer. Lyt til Når gode mennesker handler ondt lydbog gratis og hør forfatteren fortælle om disse elementer ned til mindste detalje.

Med Når gode mennesker handler ondt lydbog forsøger forfatteren at bryde tabuet omkring ondskab blandt mennesker. Det er nemlig vigtigt at kunne tale om for at kunne løse problemet i sidste ende.

Om forfatteren: Dorthe Birkmose

Forfatteren til Når gode mennesker handler ondt er Dorthe Birkmose. Birkmose er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet, hvorfra hun afsluttede sin uddannelse i 2001 med et speciale i manglende erkendelse hos mennesker med hjerneskade. Senere arbejdede hun som neuropsykolog og med rådgivning inden for hjerneskader. Senere gav hun sig dog i kast med at arbejde som selvstændig psykolog.

Tidligere har Dorthe Birkmose medvirket i diverse paneldebatter på TV2 om Strandvænget-sagen. Her havde hun til opgave at forklare, hvorfor de ansatte på bostedet behandlede beboerne dårligt. Dette er blandt andet blevet til noget af den information, som vi kan følge i Når gode mennesker handler ondt.