Lydbøger » Nærmere noget

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Nærmere noget Lydbog

4.1/5

Forfatter: Simon Krohn

lydbog og e-bog

Introduktion

Rigtig mange har en holdning til yoga uden helt at vide, hvad det præcis går ud på. Nærmere noget er en udførlig og grundig introduktionsbog til dig, der gerne vil blive klogere på den rolige sportsgren, som giver dig mulighed for at træne dine muskler og dine hjernemuskler.

For som det bliver klargjort i Nærmere noget, handler yoga lige så meget om de meditative og filosofiske tanker, der er med til at udgøre de stolte traditioner bag yogaen.

Med Nærmere noget får du en introduktion til yoga og dennes visdom, som det så er op til dig selv, hvordan du ønsker at implementere den i din hverdag.

Informationer:

Oplæser: Simon Krohn
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 9 timer og 28 minutter

Nærmere noget: Handling

Nærmere noget lydbog er bogen om den filosofiske tankegange, som rigtig mange allerede forbinder med yoga, men som mange alligevel ikke ved synderlig meget om. Rigtig mange tænker på smidighed og sundhed, når de tænker på yoga. Som det bliver gjort klart i Nærmere noget lydbog gratis, er det langt mere end det. Yoga kan også bruges som et middel til at håndtere stress, men det stikker dybere end bare som så.

Det er dette dybere lag, som rigtig mange mennesker gerne vil have en forståelse for, men som rigtig mange ikke kan overskue. For i hvor stor grad kan yoga have en indflydelse på din eksistentielle betydning? Dette er præcis, hvad Nærmere noget lydbog går i dybden med.

Yoga har sit udgangspunkt i mange filosofiske tanker, som har været med til at danne den nu eksisterende yogatradition. Det er en filosofi, der har sit udgangspunkt i den uro, som mennesket er tilbøjeligt til at føle alt for ofte. Nærmere noget lydbog gratis fortæller dig, hvordan du med hjælp fra yoga og dens traditioner kan finde vej til fred og selvindsigt.

Yoga handler om langt mere end bare velvære, og når først du begynder på denne tradition, skal du være forberedt på, at du kommer til at justere om på din selvopfattelse betydeligt.

Nærmere noget lydbog er bogen til enhver yogaentusiast, og det er lige meget, om du er nybegynder eller har dyrket yoga i uendelige tider, for bogen giver dig en introduktion til øvelserne, som du ikke har set før.

Om forfatteren: Simon Krohn

Nærmere noget er skrevet af yogalæren Simon Krohn, der har brugt lang tid på at uddanne sig til sin cand.mag. og videreuddannet i yoga filosofi. Han har skrevet bogen til alle, der gerne vil lære mere om den filosofiske tankegang bag yogaen, som ganske få er klar over eksisterer. Det er Krohns holdning, at man ikke behøver at dyrke yoga for at kunne sætte sig ind i filosofien. Ej heller behøver man nødvendigvis at tro højt og helligt på reinkarnation for at kunne finde mening i yogatraditionerne.

I løbet af Nærmere noget udfolder Krohn den indiske visdom og kobler den på vores moderne og vestlige hverdag, mens han forbliver tro til den originale filosofi.