Lydbøger » Når flokdyret fejler

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Når flokdyret fejler Lydbog

4.1/5

Forfatter: Henrik Tingleff

lydbog og e-bog

Introduktion

Mennesker er uden tvivl et flokdyr. Det har historien vist os i løbet af tusinde af år. Når flokdyret fejler ser nærmere på historiens psykologiske forsøg, der har forsøgt at klargøre, hvorfor mennesker er flokdyr, og hvorfor de handler, som de gør.

Når flokdyret fejler er et psykologisk indblik i en side af historien, som de færreste mennesker tænker over, fordi sådan har tingene bare altid været. Der bliver set nærmere på begivenheder og forsøgt med forklaringer på, hvordan mennesket kan forhindre at handle i samme forkerte baner i fremtiden i Når flokdyret fejler. Du kan godt forberede dig på at blive en hel del klogere på dig selv og dine medmennesker, når du først har læst Når flokdyret fejler lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 8 timer og 33 minutter

Når flokdyret fejler: Handling

Når flokdyret fejler lydbog ser nærmere på et af verdens mest udbredte pattedyr. Mennesker er mange ting. Mennesker kan være kloge, de kan være rationelle, og de kan være selvstændige og nogle gange alle tre ting på en gang. Men frem for alt er mennesker flokdyr, det kan vi ikke komme udenom. Og præcis ligesom alle andre flokdyr, er mennesker ikke fri for at fejle i livet. Når flokdyr fejler lydbog gratis sætter spotlight på alle de positive og negative sider ved at være menneske, og hvordan det kan være, at mennesket altid bare følger strømmen. Selv når de ikke har lyst.

Når flokdyret fejler lydbog er også en rejse gennem nogle af de mest skelsættende forsøg, der er blevet begået med mennesker i historien. Der bliver kigget nærmere på menneskets kringlede sind og spekuleret over, hvorfor vi kan finde på at udtrykke os enige, når vi i bund og grund er dybt uenige med tingenes tilstand. I løbet af Når flokdyret fejler lydbog gratis forsøges der at finde mening og forklaringer på, hvorfor det kloge menneske bliver ved med at opføre sig knap så klogt. Med tiden er der også bud på, hvordan mennesket kan rette op på denne opførsel.

Når flokdyret fejler lydbog ser nærmere på kulturelle fænomener som Me Too, men ser også nærmere på ting så trivielle som croissant-priser. Der bliver stillet spørgsmålstegn ved de folk, som lader en tom toiletrulle sidde, i stedet for at sætte en ny på. Og der kigges nærmere på de omstændigheder, der fik en flok ganske almindelige mennesker til at tvinge sig adgang til den amerikanske kongres.

Om forfatteren: Henrik Tingleff

Henrik Tingleff arbejder til daglig som psykolog, og med Når flokdyret fejler har han skrevet en vældig interessant bog, der stiller spørgsmålstegn ved mange underlige situationer i verden. Som læser kan du se frem til at blive forundret, men også en hel del klogere på menneskerne omkring dig. Du kan se frem til at blive foruroliget, men også lære en hel del mere om dig selv.

Når du begynder at læse Når flokdyret fejler, skal du også være forberedt på at læse og høre om de knap så smukke sider ved mennesket. For mennesker er kun mennesker, og de fejler. Men som du sikkert finder ud af i din læsning, er det kun alle de andre, der fejler. Ikke?