Lydbøger » Når havet stilner

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Når havet stilner Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jørn Lier Horst

lydbog og e-bog

Introduktion

Når havet stilner er den tredje bog i serien om William Wisting, og selv hvis du ikke har læst de andre i serien, kan du sagtens læse Når havet stilner. Hver historie med Wisting er lige spændende og intense at læse. Læseren følger med Wisting, mens han prøver at løse den ene sag efter den anden, og denne gang starter det hele med to separate lig.

Når havet stilner byder på overraskelser, som får læseren til at stoppe op. Det er en klassisk krimi, som ikke lægger skjul på sin kompleksitet, hvilket er med til at gøre historien endnu bedre.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 36 minutter

Når havet stilner: Handling

Når havet stilner lydbog starter en tåget aften i byen Stavern. Intet er bemærkelsesværdigt denne aften, indtil alarmen på det lokale apotek bliver udløst. Da politiet ankommer til apoteket, finder de ingen forbrydere. Til gengæld finder de en mand foran døren. Manden er dræbt med et skudsår direkte i maven. Placeringen af manden tyder på, at den pågældende gerningsmand ønskede, at han blev fundet sådan i Når havet stilner lydbog gratis.

Men det er ikke det eneste lig, som kommer til at volde politiet problemer i Når havet stilner lydbog. Der går ikke mange dage før, at politiet igen finder et lig. Eller hvad der er tilbage af det. Efter en altødelæggende brand finder politiet de forkullede knoglerester, som de har svært ved at identificere. Som om det ikke var nok, skyller der senere endnu et lig op på stranden. Det tredje lig er opsvulmet efter flere dage i vandet, og politiet indser, at de får brug for hjælp i Når havet stilner lydbog gratis.

Det tager ikke politiet mange minutter at kontakte William Wisting og få hans hjælp til sagerne. Wisting er hurtig til at spotte, at denne sag er af en helt anden dimension end nogle af de sager, han før har arbejdet med. På trods af de meget forskellige metoder, de tre ofre er blevet dræbt på, går der ikke lang tid, før Wisting har fundet en forbindelse mellem dem alle tre, som overbeviser ham om, at det må være den samme gerningsmand bag dem alle tre i Når havet stilner lydbog.

Om forfatteren: Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst har skrevet en klassisk krimiserie med drabsefterforskeren William Wisting. Når havet stilner er den tredje i serien, som sagtens kan læses uafhængigt af resten i serien. Til dato findes der 15 bøger i serien om William Wisting, som alle beskæftiger sig med separate sager. Du kan derfor sagtens tage fat på den ene eller anden bog i serien, hvis du trænger til en god krimi. 

Det virker lidt til, at Jørn Lier Horst har opbygget en skabelon, som han ved virker på hans krimier. De er ikke skrevet i et tempo, som går alt for stærkt. Læseren skal have lov til at kunne følge med, hvilket også giver god plads til at lære de forskellige karakterer godt at kende.