Lydbøger » Når mænd forlader mig

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Når mænd forlader mig Lydbog

4.1/5

Forfatter: Johanne Bille

lydbog og e-bog

Introduktion

Når mænd forlader mig er en overbevisende fortælling om, hvordan jagten på kærlighed kan tage en forkert drejning i romantikkens beruselse. Det er historien om Maria, som har drømme og ambitioner for sin karriere og sit liv, men hun kan kun se en ting i hendes liv. Det er mænd.

Når mænd forlader mig handler om de valg, Maria træffer. Både de gode og de dårlige. Det er en fortælling om de valg i livet, der fører en på forkerte stier. Når mænd forlader mig handler også om, hvordan en verden kan være meget præget af mænds indflydelse, også selvom man er klar over det.

Informationer:

Oplæser: Katrine Bach
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 5 timer og 25 minutter

Når mænd forlader mig: Handling

Når mænd forlader mig lydbog er historien om Maria. Hele hendes liv drejer sig om mænd i den ene eller anden forstand. Det meste af sit liv har hun drømt om kærligheden, hvilket for hende også vil inkludere en mand. Men at finde den rette mand, kan være enormt svært. Især i en så mandsdomineret verden Maria befinder sig i.

Når mænd forlader mig lydbog gratis handler også om grænser. De grænser man selv sætter, som der er risiko for kan blive overskredet på et tidspunkt, og hvilke konsekvenser dette kan have. Det må Maria indse i Når mænd forlader mig lydbog.

I jagten på kærligheden begynder Maria at indlade sig i forhold med mænd, der ikke bryder sig om litteratur, der er skrevet af kvindelige forfattere. Men til gengæld er de meget opstemt på at date en ung og kvindelige forfatter. Modsætningen er mærkværdig nok til, at Maria ikke kan modstå den.

Hendes reelle forfatterkarriere er midlertidig sat på pause til fordel for et job som tekstforfatter, hvor hun skriver for midaldrende mænd. Mellem hver tekst om det ene lavkvalitetsprodukt efter det andet, drømmer hun stadig om at skrive endnu en bog. Men som verden bliver styret og dikteret af mænd, er det nemmest at forholde sig tavs i jagten på at finde sin stemme i Når mænd forlader mig lydbog.

Det bliver en tavshed, der kommer til at ændre Marias liv på en enkelt aften. Pludselig får hun at mærke, hvordan tavshed på besynderlig vis bliver tolket som samtykke, og en af Marias grænser bliver overskredet i Når mænd forlader mig lydbog gratis.

Om forfatteren: Johanne Bille

Når mænd forlader mig er en samtidsvigtig roman, der sætter fokus på stemmens vigtighed. Forfatter Johanne Bille har taget fat på et af nutidens vigtige emner og skrevet en rørende roman, der centrerer om emnet om personlige grænser, og hvornår man mister sig selv i disse.

Det er ikke første gang, at Johanne Bille skriver en roman, der sætter de to køn op i så diametrale bokse for sig. Hendes tidligere roman, Elastik, tager også fat på emnet om køn og kønsidentitet midt i en kærlighedshistorie.

Når mænd forlader mig tager fat på det tavse overgreb, og spørgsmålet om at have ejerskab over sin egen krop, og fastholde dette i kritiske situationer.