Lydbøger » Når ravnen kalder

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Når ravnen kalder Lydbog

4.1/5

Forfatter: Wilbur Smith

lydbog og e-bog

Introduktion

Wilbur Smith er en forfatter fra Zambia, og han har med Når ravnen kalder skabt et meget skildrende samt realistisk historisk værk. Ved at læse denne roman kan man få et indblik ind i den verden, som har været en realitet i flere generationer i Afrika. Nemlig en verden med apartheid, arrogance samt privilegier.

Augustus Mungo St John er en søn af en velhavende mand, og han har levet i det sydlige Afrika i et prestigefyldt liv. Indtil han færdiggjorde sin uddannelse. Fordi da han vendte tilbage til sit hjem var alt ændret, og han gik fra at have alt, til at han nu havde mistet alt. Både økonomisk men også kærlighedsmæssigt.

Informationer:

Oplæser: Thomas Jacob Clausen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 15 timer og 40 minutter

Når ravnen kalder: Handling

Romanen Når ravnen kalder er skrevet af forfatteren fra Zambia, nemlig den famøse Wilbur Smith. Wilbur Smith har med Når ravnen kalder skabt et tankevækkende, nervepirrende samt følelsesladet værk, som man som læser kan få meget gavn af at læse. Når ravnen kalder er nemlig en historisk akkurat roman, der omhandler nogle virkelige hændelser. Man kan lytte til Når ravnen kalder lydbog gratis.

Man introduceres i Når ravnen kalder lydbog for den centrale person ved navnet Augustus Mungo St John. Augustus Mungo St John er en søn til en velkendt plantageejer, og han har derfor levet hele sit liv med rigdom og prestigefyldt luksuriøse goder. Augustus var derfor meget privilegeret, specielt i forhold til arbejdere på plantagen, og generelt set mange andre af de individer med mørkere hudfarve. Dette kan man høre mere om i Når ravnen kalder lydbog gratis.

I Når ravnen kalder lydbog hører man, at Augustus har forladt sit hjem for at studere på et universitet. Han vender dog tilbage efter endt uddannelse, og her opdager han at alt er forandret. Det ellers sædvanlige privilegerede liv har nået sin vejs ende, da han indser at familien er ruineret. Selv hans arv er gået bort. Værst af alt er han blevet frarøvet sit livs store kærlighed, nemlig slaveren ved navnet Camilla, og dette skyldes den umoralske Chester Marion.

I Når ravnen kalder lydbog hører man, at Augustus nu vil søge hævn mod Chester. Han har nemlig stjålet hans livs store kærlighed. Han vil få Camilla tilbage og ruinere Chesters liv. Om han formår at gøre dette, kan man læse i Når ravnen kalder.

Om forfatteren: Wilbur Smith

Wilbur Smith var født i første halvdel af 1930’erne, og han døde i slutningen af 2021. Wilbur Smith var født i det sydlige Afrika, specifikt i landet Zambia.

Wilbur Smith var en velkendt forfatter fra det sydlige Afrika, og han havde med sit forfatterskab fanget alle sine læsere ind i et historisk samt meget realistisk billede af Afrika. Man bliver som en læser af Wilburs romaner både begejstret, sørgmodig dog klogere, da disse tankevækkende romaner han har skrevet formår at ramme virkelige ideologiske samt menneskelige problemer, som de fleste afrikanske lande har været hårdt ramt af.

Forfatteren fokuserer på forskellen på livet som en hvid person og som individ med mørkere hud. Både apartheid, modstandsbevægelser samt racisme er hvad han har skrevet om.