Lydbøger » Nattelinjen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Nattelinjen Lydbog

4.7/5

Forfatter: Inger Gammelgaard Madsen

lydbog og e-bog

Introduktion

En skæbnesvanger Halloween aften skal vise sig at ændre livet for mange i den lille by Skødstrup. Det er kernen i fortællingen i Nattelinjen, der er den trettende bog i serien om Rolando Benito. Han havde ikke regnet med, at aftenen, der primært skulle bestå af Halloweenhygge med sit barnebarn, skulle ændre sig til en mordefterforskning i Nattelinjen.

Men Rolandos arbejde som efterforsker lader ikke til at tænke på, hvornår Rolando holder fri eller ej. For pludselig sidder Rolando med en sag, der involverer en hel familie og et forsvundet barn i Nattelinjen. Den hyggelige aften med barnebarnet må vente til en anden gang, nu hvor arbejdet igen har fået overtaget i Rolando.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 9 minutter

Nattelinjen: Handling

Halloween bliver af mange betragtet som en uhyggelig aften på året. Måske er det derfor, at nogen har valgt denne aften til en forbrydelse i Nattelinjen lydbog. Det starter med et tilsyneladende uskyldigt opkald til børnenes nattelinje, hvor den unge Maja arbejder frivilligt. Hun finder opkaldet ret uhyggeligt, men tror også mest af alt, at det bare er nogle børn, der laver halloweensjov. Lige indtil hun hører om tragedien i Skødstrup i Nattelinjen lydbog gratis.

Pludselig får det uhyggelige opkald en helt anden betydning, da alvoren går op for Maja og resten af beboerne i Skødstrup. En familie er blevet brutalt myrdet, men to af børnene er umiddelbart stadig forsvundet i Nattelinjen lydbog. Maja begynder at spekulere på, om det uhyggelige opkald kan have noget med de brutale mord at gøre.

Det bliver en Halloween, som Rolando Benito sent kommer til at glemme i Nattelinjen lydbog gratis. Det skulle have været en rolig aften i selskab med sit barnebarn, men en stor blodindsmurt grand danois ændrer hurtigt de planer for dem. Barnebarnet vil gerne passe på den stakkels hund, indtil Benito kan finde ejeren. Han kunne aldrig have forudsagt, at hundens rolle ville påvirke sagen om det brutale familiedrab så voldsomt. Pludselig tager sagen en drejning, som Benito langt fra havde set komme i Nattelinjen lydbog.

I mellemtiden har Anne Larsen fået et nyt arbejde, der bringer hende tæt på sagen om den dræbte familie og efterforskningen deraf. Desværre er der ingen, der har tænkt på den risiko, som Anne Larsen selv ville blive udsat for gennem det arbejde.

Om forfatteren: Inger Gammelgaard Madsen

Inger Gammelgaard Madsen har med sin trettende bog om Rolando Benito og Anne Larsen skrevet endnu en krimibestseller med Nattelinjen, som du sent kommer til at glemme. Ligesom mange andre titler i serien om Rolando Benito er det ikke overraskende, hvor indviklede og dybt forstyrrende sager, Madsen kan skrive, og hvordan det fastholder læseren fra start til slut.

Serien om Rolando Benito er desuden også solgt til oversættelse i Tyskland, hvorfor populariteten af denne krimiserie blot vokser og vokser. Andre serier af Inger Gammelgaard Madsen er også blevet oversat til næsten 30 forskellige sprog på verdensplan. Det er den slags krimier, du skal læse, hvis du tør at sidde oppe hele natten for at finde svarene til sidst.