Lydbøger » Nattens børn

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Nattens børn Lydbog

3.5/5

Forfatter: Camilla Läckberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Nattens børn er den første i en kort duologi af Camilla Läckberg. Det er krimien til de af jer, der var store fans af hendes tidligere roman Nådesløse kvinder. Nattens børn tager fat på en yngre generation med denne fortælling, der handler om venskaber og mange flere hemmeligheder, end der burde være blandt venner.

Nattens børn er lidt en anden krimi, end hvad læseren måske er vant til fra Läckbergs side, men derfor er der ikke skruet ned for spændingsniveauet af den grund. For med en tilsyneladende ufarlig leg, går det pludselig op for en gruppe vennder, at de måske ikke kendte hinanden så godt, som de troede.

Informationer:

Oplæser: Tammi Øst
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 1 timer og 58 minutter

Nattens børn: Handling

Nattens børn lydbog foregår nytårsaften. Det er i hvert fald der, at historien starter, men som den skrider frem stille og roligt på den festlige aften, kommer der en række afsløringer frem i lyset, som vil få betydning langt ind i det nye år.

I Nattens børn lydbog gratis har vennerne Max, Liv, Martina og Anton besluttet sig for at fejre nytåret sammen. De har længe set frem til denne aften, hvor de for første gang kan fejre nytåret sammen bare de fire uden, at deres forældre skal være en del af festlighederne. De fire har været venner og tætte lige så længe, de hver især kan huske. De har været igennem gode tider sammen, men også de dårlige tider sammen. I Nattens børn lydbog gratis er de samlet for at fejre det nye år, og de mange gode tider, som de forudser, ligger foran dem. 

I Nattens børn lydbog begynder aftenen som enhver anden festlig nytårsaften. Der bliver grinet og skålet i mange glas champagne. Det er en berusende stemning af eufori, som har indtaget de fire venner og de er sikre på, at intet kan komme mellem dem. Midt i festlighederne beslutter de sig for at spille et spil.

Den stensikre tillid mellem de fire venner er næsten til at mærke på, da de begynder et livsændrende spil, der kommer til at afsløre en lang række hemmeligheder. Midt i champagneberuselsen bliver der åbnet for en masse sandheder, som ingen af dem var parate til, men som kommer til at forfølge dem ind i det nye år i fortællingen om Nattens børn lydbog.

Om forfatteren: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg må nok siges at være en af de bedste krimiforfattere i Skandinavien. Siden hun debuterede med Isprinsessen for mere end 10 år siden, er hendes bøger blevet oversat til mere end 48 forskellige sprog til mere end 60 lande i hele verden. Hun har solgt bøger i utallige eksemplarer på verdensplan, og seneste rundede hun de 26 millioner eksemplarer.

I Danmark er vi også svært glade for Läckbergs krimier, hvorfor Nattens børn også bliver flot modtaget. Selvom det er en anderledes krimihistorie, så har den samme nervepirrende stemning, som Läckberg formår at skrive så fængslende.

For tiden bor Camilla Läckberg i Stockholm, hvor hun dagligt skriver videre på utallige krimihistorier.