Lydbøger » Nattens udyr

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Nattens udyr Lydbog

4.1/5

Forfatter: Michael Katz Krefeld

lydbog og e-bog

Introduktion

Det danske samfund I Nattens udyr rystes af en række grusomme mord mod kvinder. Medierne dækker det ned til mindste detalje, og utrygheden blandt befolkningen stiger. Dette er fortsættelsen på den populære serie af Michael Katz Krefeld, hvor vi følger politikommissær Cecilie Mars. Krefeld følger i Nattens udyr samme dramatiske spor, som han lagde i Mørket kalder. Derfor er der garanti for spænding til det sidste.

Cecilie Mars sættes på efterforskningen, men der er noget, der ikke giver mening. Hendes efterforskning fører hende på sporet af en undergrundsgruppe med et stort had mod kvinder, og hun skaber sig nye fjender.

Lyt til Nattens udyr lydbog gratis for at se, om Mars kan holde sig i live og løse mordgåden.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 37 minutter

Nattens udyr: Handling

Nattens udyr er fortsættelsen på serien ved navn Mørket kalder af Michael Katz Krefeld. I Nattens udyr lydbog følger vi endnu en gang politikommissæren Cecilie Mars. Vi befinder os i Danmark, og samfundet bliver en dag rystet af, at der sker en række grusomme mord på kvinder. Dette skaber en stor utryghed blandt befolkningen, der intensiveres af medierne.

Vores hovedperson, Cecilie Mars, bliver på ny sat på denne sag, ligesom det var tilfældet i den første bog i serien. Mars følger sporene i Nattens udyr, og pludselig finder hun ud af, at den de nutidige mord trækker spor tilbage til en tidligere voldtægtssag. Denne sag involverer en gruppe mænd med en stor vrede mod kvinder.

Cecilie Mark er stadig lige så frygtløs som tidligere, og hendes indædte kamp i Nattens udyr lydbog fører til, at hun kommer på sporet af en hemmelig gruppe, som hun mener at have noget at gøre med de bestialske mord.

Men hvad sker der, når hun buldrer fremad? For Cecilie Mark fortæller Nattens udyr lydbog os, at hun skaber nye fjender. Og pludselig er det ikke længere kun hende, der jager sit bytte. Inden længe finder Cecilie Mark sig nemlig jaget af den hemmelige gruppe.

Lyt til Nattens udyr lydbog gratis og følg den frustrerende efterforskning, hvor vores hovedperson hurtigt finder ud af, at loven ikke er nok, hvis hun ønsker at fange gerningsmændene. Nattens udyr fortæller den dramatiske fortælling om en politikommissær tager sagen i egen hånd og pludselig finder sig selv på den forkerte side af loven.

Mediernes anmeldelser:

"Krefeld viser igen, at han kan sit pensum fra gadens mange kulturer ". 4 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"Michael Katz Krefeld har aldrig været bedre ". 5 ud af 6 stjerner

Politiken

Om forfatteren: Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld er en dansk forfatter og manuskriptforfatter. Han debuterede i 2007 med en krimithriller ved navn Før stormen, men han har også udgivet andre thrillere som Nattens udyr og Mørket kalder.

Krefelds forfatterskab bærer præg at, at skrivestilen er realistisk. Man kan dog også godt fornemme, at han har stor erfaring som manuskriptforfatter. Dette ser vi ved, at hans bøger indeholder filmiske præg. Forfatteren beskriver selv, at hans inspirationskilder involverer Jussi Adler-Olsen og Jo Nesbø.

Han har modtaget Harald Mogensen-prisen i 2012 og Bog & Idé-prisen i 2016. Læs den spændende historie i Nattens Udyr og tag del i Krefelds prisvindende fortælling.