Lydbøger » Nattergalen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Nattergalen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Kristin Hannah

lydbog og e-bog

Introduktion

Den historiske roman Nattergalen er skrevet af den amerikanske forfatter ved navnet Kristin Hannah. Hun er en kendt figur på den internationale litterære scene, og er for mange kendt for sit velskrevne værk Nattergalen, som udkom i 2015.

Dette værk drejer sig om Anden Verdenskrig i Frankrig år 1939.

I Nattergalen introduceres man til to søstre ved navnet Isabelle og Vianne Mauriac. Isabelle bor med sin far i Paris, og Vianne bor med sin datter Sophie i Carriveau, mens hendes mand er udstationeret i krigen. Disse to søstre går gennem grusomheder, og de står mellem nogle svære og skæbnesvangre valg.

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 16 timer og 1 minut

Nattergalen: Handling

Kristin Hannahs Nattergalen følger de historiske optegnelser under Anden Verdenskrig, specifikt i landet Frankrig. Her hører man om livet under krigen, og hvilke problemer der fandtes. Både hverdagsproblemerne, men også større og farlige problemer. Værket fra 2015 er derfor en nervepirrende, historisk, munter og vemodig fortælling.

I Nattergalen lydbog kan man høre en fortælling om to søstre under Anden Verdenskrig. Man følger deres liv i Frankrig, som på daværende tidspunkt var besat. Desuden hører man i Nattergalen lydbog, at de går gennem diverse skæbnesvangre valg. De skal nemlig træffe nogle beslutninger, som har konsekvenser for både deres familier samt hele Frankrig.

Man kan med fordel lytte til Nattergalen lydbog gratis, hvor man hører mere om de to søstres oplevelser under krigen.

Man hører i Nattergalen lydbog, at den ene søster er bosiddende i byen Carriveau i 1939. I den lille by Carriveau bor den ene søster Vianne Mauriac med sin datter Sophie. Hendes mand ved navnet Antoine har lige forladt sin kone og datteren Sophie, da han er udstationeret til Fronten i krigen.

Da byen er besat af tyskere, skal hun træffe et svært valg. Dette er blot ét af de svære valg, som hun skal træffe, mens hendes mand er udstationeret. Enten skal hun lade en tysk kaptajn bo ved hende, eller så skal hun forlade sit hjem. Man kan med fordel lytte til Nattergalen lydbog gratis, hvis man vil høre hvilket svære valg hun træffer.

Lillesøsteren Isabelle bor i Paris, som tyskerne har besat. Sammen med andre parisaner vandrede hun mod Carriveau. På sin rejse møder hun en tysk soldat, som hun forelsker sig i. Problemet er dog, at han forlader hende, og hendes hjerte knuses. Hun vælger såmænd også, at hun vil være en del af modstandsbevægelsen mod nazisterne fra Tyskland.

Om forfatteren: Kristin Hannah

Kristin Hannah er født i 1960 og hun er en amerikansk forfatter. Forfatteren er en kendt figur på den internationale litterære scene, og hendes værker er faldet i god jord hos både læsere samt anmeldere. Mange af hendes romaner er kommet på diverse hitlister, og et af forfatterens mest velkendte værker er Nattergalen, som udkom i 2015.

Forfatteren Kristin Hannah har desuden opnået en uddannelse inden for kommunikation. Denne uddannelse tog hun i USA, og efterfølgende arbejdede hun på et reklamebureau. Hun ændrede dog karriere, ved at hun studerede lovgivningen i USA, hvor hun benyttede denne nye uddannelse til at praktisere lovgivningen. Herefter blev hun fuldtidsforfatter.