Lydbøger » Nej-klubben

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Nej-klubben Lydbog

4.1/5

Forfattere: Linda Babcock, Brenda Peyser, Lise Vesterlund & Laurie Weingart

lydbog og e-bog

Introduktion

Du har sikkert hørt det før – kvinder påtager sig langt flere praktiske opgaver på jobbet end mænd.

I Nej-klubben – Et opgør med kvinders karrierehæmmende arbejde præsenteres banebrydende forskning. Forskningen viser nemlig, at kvinder generelt er belastet af karrierehæmmende opgaver på deres job.

Opgaverne bliver både en stopklods for kvinders karriere, men resulterer også i, at virksomheden ikke udnytter deres dygtige medarbejdere.

I Nej-klubben lydbog kan du høre bud på, hvordan opgaverne kan omfordeles, så der kommer ligestilling.

Du kan lytte til Nej-klubben lydbog gratis og tage del i det spirende opgør for at fremme kvinders karriere verden over.

Informationer:

Oplæser: Katrine Bach
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 6 timer og 51 minutter

Nej-klubben: Handling

Debatten om kvinders karrierehæmmende arbejdsopgaver har været i gang i et stykke tid.

I Nej-klubben lydbog får du præsenteret de hårde fakta, der viser omfanget af problemet.

Kvinder bliver langt oftere bedt om at udføre karrierehæmmende opgaver end mænd. Rent faktisk forventer deres leder, at kvinderne udfører disse opgaver.

I en tid hvor ligestilling er på dagsordenen, er dette skræmmende fakta. Kvinder bliver overbebyrdede på deres arbejde. De forhindres samtidig i at påtage sig opgaver, som kan fremme deres karriere.

Helt simpelt bliver kvinder ikke belønnet nok for dette store ansvar, som de tager på sig. I Nej-klubben lydbog præsenterer fire kvindelige professorer bud på, hvordan denne kønslige skævvridning kan ændres.

Trin for trin vil du høre om, hvordan små, men vigtige, ændringer på arbejdspladserne kan omfordele arbejdsbyrden. Gennem disse ændringer vil kvinder og mænd fremtidigt forventes at påtage sig et ligeligt ansvar.

I Nej-klubben lydbog vil du derudover også få præsenteret hårde data og personlige beretninger fra mange forskellige kvinder.

Nej-klubben – Et opgør med kvinders karrierehæmmende arbejde er lige netop hvad titlen antyder – et opgør der skal være med til at sikre ligestilling på arbejdsmarkedet, så kvinder også har mulighed for at fremme deres karriere.

Om forfatterne: Linda Babcock, Brenda Peyser, Lise Vesterlund & Laurie Weingart

Nej-klubben – Et opgør med kvinders karrierehæmmende arbejde er skrevet af de fire professorer Linda Babcock, Brenda Peyser, Lise Vesterlund og Laurie Weingart.

Lise Vesterlund og Linda Babcock er professorer i økonomi. Linda Babcock har derudover skrevet de to bøger ”Women Don’t Ask” og ”Ask for It”.

Både Laurie Weingart og Brenda Peyser har haft adskillige lederstillinger i forskningsverdenen. Samtidig er Laurie Weingart professor i organisationsadfærd.

Når du lytter til Nej-klubben lydbog gratis, vil du være sikret en evidensbaseret bog. Lydbogen præsenterer både fakta og løsningsforslag, så kvinder fremtidigt kan sætte foden ned og tage del i Nej-klubben.