Lydbøger » Nemesis

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Nemesis Lydbog

4.5/5

Forfatter: Chris Carter

lydbog og e-bog

Introduktion

Første gang de mødtes, blev de betragtet, som de mest begavede hoveder fra Stanford Psychology University. Det er årtier siden, og begge har valgt deres veje i livet. Robert Hunter har valgt at bekæmpe kriminalitet, mens Lucien Folter valgte at blive en del af kriminaliteten. Deres veje står pludselig til at mødes igen, da Lucien Folter bryder ud af fængslet. Han er opslugt af hævn. En hævn, som udspiller sig dramatisk i Nemesis lydbog.

Robert Hunter har efterhånden opklaret sin del af kriminelle sager, men nu inddrages han personligt i sagen om den undslupne Lucien Folter. Ofte skal fortiden blive i fortiden, og den erkendelse vil Robert Hunter nu komme til at stå ansigt til ansigt med. Læs hele historien i Nemesis lydbog gratis, som du vil sidde med til langt ud på natten. Hvis du altså tør.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 48 minutter

Nemesis: Handling

Nemesis er tiende historie om Robert Hunter, som byder på mere og mere kriminalitet for vores protagonist. Som altid bliver Robert Hunter inddraget personligt i efterforskningen, og som læser bliver vi hevet med fra første side. Den psykologiske spænding i Nemesis lydbog udspiller sig dramatisk og medrivende, takket være en flot oplæsning af Thomas Gulstad.

I tre år har Lucien Folter siddet i isolation uden anden underholdning end sine egne tanker. Det kan være farligt, for det eneste Lucien har kunne tænke på, er den mand, som var ansvarlig for, at Lucien kom i fængsel i første omgang. Robert Hunter. Tre år i isolation giver meget tid til farlige tanker og uendelige mængder af planlægning. Nemesis lydbog åbner op for Lucien Folters skurkagtige plan på dramatisk vis.

Som enhver god krimi kan du forvente gys og spænding fra allerførste kapitel. Nemesis er endnu et skud på stammen fra Chris Carter, som efterhånden har sat sig præg på krimiscenen. Det gælder især, når det kommer til psykologiske krimier, der har tendens til at blive en smule personlige.

Nemesis er endnu et eksemplar på en detaljeret og underholdende krimi, som fastholder dig fra start til slut. I tiende bind om Robert Hunter bliver det pludselig en personlig sag, som udspiller sig i Nemesis lydbog gratis. Hvis du tør, så vil du ikke kunne lægge den fra dig. Lucien Folter har en plan, som er klar til at blive sat i gang, og som læser kan du ikke stoppe, før du har fået slutningen med.

Om forfatteren: Chris Carter

Chris Carter er født i Brasilien, men flyttede senere til USA, hvor han endte med at læse psykologi indenfor kriminel opførsel. Efter en lang række af forskellige jobs, der gik fra at lave burgere til at være en del af en mandlig eksotisk dansegruppe, endte han pludselig i en verden, hvor han kunne udskifte jakkesættet med rockmusik og elguitar.

I de seneste år har Chris Carter dog sat elguitaren på hylden igen, og koncentreret sig fuldt ud om sit forfatterskab og serien om Robert Hunter, der til dato tæller elleve bøger. Populariteten omkring serien om Robert Hunter stiger kun for hvert nyt bind, Carter skriver, og det må siges, at Carters baggrund inden for kriminel psykologi kommer til sit fulde med en livlig fantasi og en god portion drama. Du ved, hvad du kan forvente, når du vælger en krimi fra Chris Carter, og du bliver ikke skuffet af Nemesis.