Lydbøger » Netspinderen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Netspinderen Lydbog

4.6/5

Forfatter: Lars Kepler

lydbog og e-bog

Introduktion

For niende gang spinder Lars Kepler en historie, der får selv de hårdeste negle til at rynke på næsen. Netspinderen er en brutal historie om en seriemorder, der viser sig at være en af de værste i Sverige nogensinde. Netop som politiet har spærret en seriemorder inde, står en ny til at tage over i kulissen.

Netspinderen lydbog bringer en sag for hos Joona Linna, som er langt mere personlig, end hun nogensinde har oplevet. Da hun sætter jagten ind for at finde sin forsvundne chef, går der ikke lang tid, før flere og flere spor begynder at pege på, at Linna måske er den næste på listen af ofre.

Informationer:

Oplæser: Thomas Mørk
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 15 timer og 35 minutter

Netspinderen: Handling

Netspinderen er en hektisk og medrivende krimi, præcis ligesom alle de andre i serien af Lars Kepler. Det er endnu en spændende fortælling om Joona Linna, der kommer til at være mere makaber, end nogen havde forudset. Til trods for at en af de værste seriemordere i Sveriges historie er død, er det ikke enden på sagen for Linna, som du kan høre om i Netspinderen lydbog gratis.

For netop som en kriminel er borte, står en ny til at tage over. Og den nye seriemorder skal vise sig at være endnu værre end de forrige. Linna må indse, at chancen for at fange denne nye seriemorder svinder ind dag for dag.

Som historien forsætter i Netspinderen lydbog kan du følge med Linna, når hun skal forsøge at finde sin chef. Margot Silverman blev bortført en dag efter at være blevet skudt i ryggen. Der er meget få spor at gå efter, men det bliver op til Linna at finde hende. Det bliver en sag, der er dybt personlig for Linna, og hele eftersøgningen bliver utrolig hektisk, hvilket du kan høre mere om, som historien udvikler sig i Netspinderen.

En dag finder myndighederne en mærkværdig forvokset puppe. Den er blevet efterladt på en kolerakirkegård, som har været nedlagt i mange år. Da efterforskerne åbner den gummiforede puppe, viser det sig at være et næsten ugenkendeligt lig af Linnas chef.

Du kan høre resten af historien i Netspinderen lydbog og finde ud af, om Linna formår at opklare sagen om den makabre seriemorder. For puppen med Linnas chef er ikke den eneste, som myndighederne finder.

Om forfatteren: Lars Kepler

Forfatternavnet Lars Kepler blev første gang anerkendt i 2009, da Hypnotisøren udkom. Dengang forbavsede den krimifans i norden. Siden da er hver ny titel fra Kepler ventet med stor spændning. Det samme er gældende for Netspinderen, som er den niende bog i serien om Joona Linna.
Det er ægteparret Alexander og Alexandra Coelho Ahndoril, der står bag pseudonymet Lars Kepler. Før de begyndte på serien om Joona Linna, har de hver især udgivet deres egne bøger.

Netspinderen lydbog gratis er endnu en fantastisk og mørk krimi fra Kepler, der vækker minder fra tidligere sager, som Linna har lagt låg på. Men minder har det med at vende tilbage, når man mindst venter det.