Lydbøger » Ni liv

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ni liv Lydbog

4.5/5

Forfatter: Emelie Schepp

lydbog og e-bog

Introduktion

Ni liv bringer endnu engang Jana Berzelius’ liv i fare med en ny sag, der indtil nu har kostet næsten en håndfuld mennesker livet. Jana er ikke helt sikker på, hvad det er, hun har indvilliget i med denne opgave, men det står hurtigt klart for hende, at dette bliver en noget anden sag, end hvad hun plejer at arbejde med.

I Ni liv må Jana træffe nogle valg, der strider mod hendes arbejdsmoral, men når banderivaliseringer finder vej til Janas liv, skal der drastiske beslutninger til.

Ni liv er den sjette fortælling i serien om anklageren Jana Berzelius, som allerede er blevet populær blandt alle krimifans. Denne gang skal læseren være klar til spænding i stor stil.

Informationer:

Oplæser: Louise Davidsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 8 minutter

Ni liv: Handling

Ni liv lydbog starter en tilsyneladende fredelig morgen i april. Som alle andre morgener bliver der delt videoer på YouTube. Forskellen er blot, at denne video denne morgen er af en meget forslået mand, der også er spændt op med sprængstof fra top til tå. Politiet genkender manden som en del af en kriminel bande, men ingen af dem kan forstå, hvorfor han skal være spændt fast til så meget sprængstof i Ni liv lydbog gratis.

Overraskende hurtigt når politiet at spore sig frem til beliggenheden af manden med sprængstofferne, men de når ikke frem i tide. Bomben springer, og manden fra banden Komados overlever selvfølgelig ikke den voldsomme eksplosion. Politiet på indse, at der er tale om større kræfter. Dette var det fjerde medlem af den kriminelle bande, som måtte lade livet på brutal vis i Ni liv lydbog. Spørgsmålet er blot, om det godt nok kan være den samme gerningsmand bag alle fire bombesprængninger?

Til at hjælpe politiinspektøren, Mia Bolander, får den nye på holdet også opgaven. Patrik Wiking har endnu ikke haft så stor en sag at opklare, ikke mindst fordi ingen i den kriminelle verden vil tale med dem, ikke engang for at hjælpe deres egne. Alle nægter at have set eller hørt noget som helst i Ni liv lydbog gratis.

Først da Jana Berzelius bliver inddraget i sagen, går det op for hende, at der er direkte forbindelser til hende i sagen. I hele sin karriere som anklager, har hun haft til opgave at beskytte og bevare sandheden. Denne gang bliver hun nødt til at skjule sandheden, og hun får hjælp af en meget uventet person i Ni liv lydbog.

Om forfatteren: Emelie Schepp

Ni liv er den sjette bog i serien om den særprægede anklager, Jana Berzelius, som har en fortid, der gerne skal forblive i fortiden. Denne sjette bog i serien tager fat på emner som bandekriminalitet, og hvordan store kræfter spiller en stor rolle, når visse sandheder skal skjules for enhver pris.

Forfatter Emelie Schepp har med serien om Berzelius etableret sig som en af de bedste svenske krimiforfattere, og hun har endda fået stor international anerkendelse. Den første bog i serien om Berzelius, Mærket for livet, udkom i 2013 og blev hurtigt solgt i mere end 40.000 eksemplarer.

I skrivende stund er Ni liv den nyeste i serien om Berzelius, hvor foregående titel er Mester Jakob.