Lydbøger » Noget for noget

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Noget for noget Lydbog

4.1/5

Forfatter: Sophie Kinsella

lydbog og e-bog

Introduktion

Sophie Kinsella har med Noget for noget skrevet en bog, hvor vi følger pigen Fixie. Der er noget specielt ved Fixie, for hun er ikke i stand til at give slip, når hun opdager, at der er et problem. Lyt til Noget for noget lydbog og hør om, hvordan dette udspiller sig i praksis. Undervejs i Noget for noget bliver Fixie nemlig konfronteret med en række problemer, som hun må forholde sig til.

En dag træder der en mand ind i den café, hvor Fixie sidder, og hun lover at holde øje med mandens computer. Fixie bliver hurtigt klar over, at hun har følelser for fyren. Lyt til Noget for noget lydbog gratis og hør om, hvordan det udvikler sig.

Informationer:

Oplæser: Kristine Brendstrup
Sprog: Dansk
Kategori: Romantik
Længde: 10 timer og 53 minutter

Noget for noget: Handling

Sophie Kinsella har med Noget for noget skabt et værk, hvor vi føler en pige ved navn Fixie. Fixie beskriver selv i Noget for noget lydbog, at hun har et stort problem med sig selv. Dette problem er ifølge Noget for noget, at hun ikke er i stand til at give slip på et problem.

Det beskrives nemlig i Noget for noget, at når hun spotter et problem, så har han lyst til at løse det, og hun er ikke i stand til at give slip. Som læsere får vi lov til at se dette i praksis, da hun en dag sidder på en café og ser en flot fyr komme ind og sætte sig med sin computer.

Noget for noget lydbog fortæller os nemlig, at fyren forlader sin computer og beder Fixie om at holde øje med den, og hun efterfølgende på mirakuløs vis redder den fra en katastrofe. Det fortælles i Noget for noget, at ejeren ved navn Sebastian giver hende en tjeneste som tak, men Noget for noget lydbog fortæller os også, at Fixie ikke har tænkt sig at indløse den.

Lyt til Noget for noget lydbog gratis og hør om, hvordan Fixie alligevel bliver nødt til at indløse denne tjeneste. Dette sker, da hendes tidligere crush får brug for hjælp, og Fixie ser ikke andre muligheder end at opsøge Sebastian og bede om at få indløst denne tjeneste. Lyt til Noget for noget og hør, hvordan Fixie lidt efter lidt kommer tættere ind på livet af Sebastian.

Inden længe står Fixie i Noget for noget over for et svært valg. For skal hun lade sig styre af forpligtelser, eller skal hun kæmpe for det, som hun føler for Sebastian? Lyt til Noget for noget lydbog gratis og følg denne historie.

Om forfatteren: Sophie Kinsella

Madeleine Sophie Wickham, der også er kendt under navnet Sophie Kinsella, er en engelsk forfatter. Det var i en alder af 24 år, at Kinsella skrev sin første novelle. Det var dog først som 26-årig, at hun havde held til at få den udgivet. ”The Tennis Party”, som novellen hed, modtog med det samme succes blandt anmelderne, og Kinsella fortsatte med at skrive.

I sit forfatterskab har Kinsella per 2021 solgt mere end 40 millioner kopier af sine bøger. Bøgerne er udgivet i mere end 60 lande og er blevet oversat til mere end 40 sprog. I dag er Kinsellas forfatterskab bedst kendt for novelleserien ”Shopaholic”, der primær henvender sig til et kvindeligt publikum.