Lydbøger » Nøglen til din hjerne

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Nøglen til din hjerne Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jørgen Svenstrup

lydbog og e-bog

Introduktion

I bogen Nøglen til din hjerne, hører man Jørgen Svenstrup forklare hvordan man med mentaltræning kan forandre, og forbedre sit liv. Bogen er primært skrevet til 2 specifikke målgrupper. Den ene er de personer som lever med psykiske ubalancer, hvis man f.eks. har selvværdsproblemer, stress eller angst. Og den anden målgruppe er dem som er godt tilfredse med deres liv, men som stadig har nogle mål de gerne vil opnå.

Jørgen Svenstrup giver hele bogen igennem konkrete værktøjer som læseren kan tage i brug, så man kan få bearbejdet sine overbevisninger. Det er svært at ændre sine overbevisninger uden mentaltræning, da vores overbevisninger kan være så fundamentale for, hvem vi er. De kan skabes ud fra hvad andre siger, hvad vi gør eller de kan påvirkes af de erfaringer man har haft i løbet af livet. For at høre mere kan du lytte til Nøglen til din hjerne lydbog.

Informationer:

Oplæser: Katarina Lewkovitch
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 8 timer og 40 minutter

Nøglen til din hjerne: Handling

I Nøglen til din hjerne tager Jørgen Svenstrup kampen op med alle de overbevisninger som hersker i hjernen på mennesket. Disse overbevisninger at vi alle går rundt med, er blevet skabt på et eller flere grundlag, og de er i særdeleshed retningsgivende for hvordan vi opfører os. Derfor er det umuligt at ændre disse overbevisninger, da de kan være så fundamentale for os. Kun ved hjælp af mentaltræning kan vi ændre disse overbevisninger, og hjælpe os selv. Jørgen Svenstrup giver en masse gode råd og værktøjer i bogen, så man bliver rustet til at arbejde med sig selv og sine tanker. For at høre mere om dette kan du lytte til Nøglen til din hjerne lydbog gratis.

For at kunne ændre overbevisningerne, og derved opnå ændringer, skal der som sagt mentaltræning til. Jørgen Svenstrup kalder det hjernevask. Vi skal altså vaske hjernen ren, for at få alle de usunde tankemønstre skyllet væk, hvorefter de kan erstattes med de tanker der vil gavne os.

For at kunne opnå en ændring, er det vigtigt at træne systematisk, og man skal også øve sig i mentaltræning før det giver pote. Det er ikke et quick fix, men det er værktøjer som på sigt kan give kæmpe forbedringer, man skal bare have tålmodigheden og viljen til at holde fast i det. Og der er jo ingen specifikke mål, det er helt op til den enkelte hvad man vil opnå, man sætter altså sine egne grænser for hvad man gerne vil have ud af mentaltræningen. For at høre mere, kan du lytte til Nøglen til din hjerne lydbog.

Om forfatteren: Jørgen Svenstrup

Forfatteren af Nøglen til din hjerne, er Jørgen Svenstrup. Han er ICI Master Coach træner, mentaltræner og partner i Empowermind. Han har studeret psykologi på Aarhus Universitet, hvor han fik sin mastergrad. Han er derudover forfatter til nogle forskellige videnskabelige artikler som omhandler mentaltræning.

Han har i alt udgivet 10 bøger, hvor han gennemgør mentaltræning og hjernens potentiale, og er også international foredragsholder. Han er en af Europas mest erfarne coachtrænere, da han har uddannet og certificeret over tusind coaches. Han er altså i den grad ekspert på området, og han har en masse gode værktøjer som kan gavne alle.