Lydbøger » Nøglen til mord

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Nøglen til mord Lydbog

4.5/5

Forfatter: Anna Grue

lydbog og e-bog

Introduktion

Anne-Maj Mortensen har det med at finde problemer, hvor der ikke er problemer. Sådan er der i hvert fald en håndfuld politibetjente, der tænker om hende. I Nøglen til mord er der derfor ingen, der lytter til hende, når hun prøver at forklare, at nogle fusker med ejendomme, som umiddelbart står tomme.

Nøglen til mord er den tredje bog i serien om Fru Mortensen, som på ingen måde er en erfaren politibetjent, men alligevel insisterer hun på at opklare forbrydelser, som hun mener, politiet ikke har kompetencerne til at klare. Nøglen til mord er endnu en underholdende historie om et mysterium, som Anne-Maj Mortensen ikke kan give slip på, for denne gang er det personligt.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 13 minutter

Kvinden i blåt: Nøglen til mord

Nøglen til mord lydbog starter ikke så overraskende med et mord. Men denne gang er det lidt for personligt for Anne-Maj Mortensen, da det er hende, der opdager den døde. Endnu mere foruroligende er det, eftersom det er hendes eksmand. Luksuslejligheden hun finder ham i, ligger ved en lystbådehavn tæt ved Nykøbing Sjælland, og der er alt for meget blod til Anne-Majs smag. Politiet konkluderer hurtigt, at den ældre herre begik selvmord, men uden at finde nogen konkret årsag til, hvorfor han skulle have begået selvmord i Nøglen til mord lydbog gratis.

Der går ikke lang tid, før Anne-Maj Mortensen begynder at finde spor, som ingen andre tilsyneladende kan finde i Nøglen til mord lydbog. Det starter den dag, da hun besøger luksuslejligheden igen for at rydde op i sin eksmands ting, og hun overrasker et par midt i deres elskovsleg. Hvordan de har fået en nøgle til lejligheden, aner Anne-Maj ikke, men hun er ikke langsom til at drage mistænksomme konklusioner i Nøglen til mord lydbog gratis. 

Da hun henvender sig til politiet med sin mistanke om en ejendomsmægler, der bevidst misbruger de tomme ejendomme, bliver hun endnu engang ikke taget alvorligt. Selv da der begynder at dukke lig op i de tomme ejendomme, er der stadig ingen i politiet, der vil tro på hende i Nøglen til mord lydbog. Som altid er Anne-Maj Mortensen fast besluttet på at bevise, at hun har ret. For det har hun altid, og det skal politiet også snart få at se. Og som altid tager Anne-Maj sagen i egen hånd, når ingen andre vil lytte til hende.

Om forfatteren: Anna Grue

Anna Grue fik udgivet sin første roman tilbage i 2005, som blev en overraskende stor succes. Noget for noget, som den hed, modtog prisen som Fremragende Debut fra Det Danske Kriminalakademi, og Grue satte motivationen op for at efterfølge med endnu flere fremragende romaner i årene derefter.

Det var dog hendes krimiserie om Dan Sommerdahl, der for alvor gjorde hende populær blandt de krimielskende danskere. Den blev afsluttet i 2020, og siden da har læseren kunne fornøje sig med Anne-Maj Mortensen i stedet for.

Nøglen til mord er den tredje i serien om den aldrende kvinde, der nægter at lade sig kue af noget for at bevise, at hun altså altid har ret.