Lydbøger » Nøglevidnet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Jørn Lier Horst Lydbog

4/5

Forfatter: Elly Griffiths

lydbog og e-bog

Introduktion

Den norske forfatter Jørn Lier Horst har med Nøglevidnet skrevet en bog, der udspiller sig i byen Stavern. Det er sommer, da historien indledes, og vi bliver introduceret til drabsefterforsker William Wisting. Det fortælles, at Wisting er på vej på ferie, men må sætte alt dette på pause, da der bliver fundet et lig.

Det viser sig, at liget er den nu afdøde Preben Pramm. Pramm har været død i en uge og har været udsat for tortur, og der er ikke særligt mange spor at gå efter. Pramm var nemlig en enspænder, og derfor har han ikke haft kontakt med særligt mange. Lyt til denne fortælling og find ud af, hvem der står bag mordet, og hvorfor Pramms liv skulle ende, som det gjorde.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 36 minutter

Nøglevidnet: Handling

Nøglevidnet, der er skrevet af den populære norske forfatter Jørn Lier Horst, foregår i byen Stavern. Da Nøglevidnet lydbog indledes, er det sommer, og det fortælles, at varmen er tung. Det er her, at Nøglevidnet introducerer os til William Wisting, der er drabsefterforsker. Lyt til Nøglevidnet lydbog gratis og hør om, hvordan Wisting egentlig er på vej på ferie, men han må sætte dette på en pause, da der bliver fundet et lig.

Det viser sig senere i Nøglevidnet, at det er den nu afdøde Preben Pramm, der bliver fundet livløs. Det fortælles i Nøglevidnet lydbog, at Pramm findes i sit hjem, hvor han har været død i en uge. Lyt til Nøglevidnet lydbog gratis og hør de grufulde detaljer om, hvordan Pramm findes nøgen, bundet og med mærker, der viser, at han har været udsat for tortur.

I starten af Nøglevidnet fortælles det, at der ikke er særligt mange spor, for hvorfor er Pramm endt, som han er? Der er tilsyneladende ikke nogen spor at gå efter, og Pramm var ikke en mand, der havde særligt meget kontakt med andre mennesker. Derfor er der ikke nogen venner eller familie, der kan bidrage med spor.

Giv dig i kast med Nøglevidnet lydbog og find ud af, hvorfor Preben Pramm skulle slås ihjel, for der er ingen tvivl om, at gerningsmændene har ledt efter noget. Nøglevidnet er inspireret af en af de mest opsigtsvækkende drabssager i Norges historie. Der er masser af spænding undervejs i denne dramatiske fortælling, og du kan få del i den lige nu.

Om forfatteren: Jørn Lier Horst

Den populære norske forfatter Jørn Lier Horst, der er forfatter til Nøglevidnet, er faktisk ikke kun kendt for sit forfatterskab. Horst er nemlig også en af landets bedst erfarne politiefterforskere. Det benytter han flittigt i sine værker, hvor der ofte er meget præcise og rammende beskrivelser af, hvordan politiet arbejder.

Udover det tidligere nævnte værk, tæller forfatterskabet også andre værker som ”Natmanden”, som Horst debuterede med, ”Bundfald”, ”Salamandergåden” og ”Vinterlukket”. Flere af disse bøger enten været nomineret til eller har vundet priser. Et eksempel på dette er ”Salamandergåden”, der blev nomineret til ARKs børnebogspris i 2012, og Jagthundene, der vandt Glasnøglen i 2013.