Lydbøger » Noras bog

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Noras bog Lydbog

4.1/5

Forfatter: Liza Marklund

lydbog og e-bog

Introduktion

Kriminalromanen Noras bog er skrevet af den svenske forfatter samt skribent Liza Marklund. Liza Marklund er skribent for den svenske avis Expressen, og hun er også medstifter til det svenske forlag ved navnet Piratforlaget. Dette forlag udgiver svenske bøger, som populære svenske forfattere har skrevet.

I Noras bog lydbog hører man igen om journalisten Annika Bengtzon. Hun arbejder for Kvällpressen, og hun har fået en ny sag. Forretningsmanden Ingemar Lerberg, der også var en tidligere politiker, er fundet bevidstløs i sit eget hjem uden for Stockholm. Dette skyldes at han er blevet tortureret. Hans kone ved navnet Nora er også forsvundet sporløst.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 57 minutter

Noras bog: Handling

Den svenske forfatter Liza Marklunds roman Noras bog, er en nervepirrende, skæbnesvanger samt fangende krimiroman. I Noras bog dykker læseren ned i et mørkt univers, som man ikke har lyst til at forlade. I universet følger man journalisten Annika Bengtzon, og de forskellige sager hun bliver sat ind i.

Ved at lytte til Noras bog lydbog kan man høre Annika Bengtzons journalistiske arbejde hos Kvällspressen. Det er blandt andet her, at hun får den nye samt mærkværdige sag. Hvis man vil høre mere om den grufulde sag, kan man lytte til Noras bog lydbog gratis.

Man placeres i Noras bog lydbog i udkanten af Stockholm, i en moderne villa. Her finder politiet den tidligere politiker samt forretningsmand Ingemar Lerberg, der er i en bevidstløs tilstand. Dette er han fordi han er blevet tortureret. Forretningsmandens kone ved navnet Nora er dog forsvundet sporløst. Om hun bliver fundet, og hvorfor forretningsmanden blev udsat for disse grusomheder, kan man med fordel høre i Noras bog lydbog gratis.

I Noras bog lydbog kommer man også tættere på journalistens privatliv. Hun er flyttet sammen med partneren Jimmy Halenius, der til dagligt arbejder hos Justitsministeriet som statssekretær. Statssekretæren har flere børn, men specifikt en datter, som har et stort had for journalisten. Journalistens eksmand ved navnet Jimmy er også vred over situationen.

Journalistens chef hedder Anders Schyman. Han bliver udsat for grove anklager, om en ældre reportage. Samme reportage han havde modtaget en national pris for. Har reportagen en sammenhæng med forretningsmandens overfald? Lyt til lydbogen gratis for at få svaret.

Om forfatteren: Liza Marklund

I år 1962 er Liza Marklund født, og hun er en svensk forfatter. At være forfatter er dog ikke det eneste erhverv Liza Marklund har. Hun har nemlig i en årrække arbejdet som skribent. Specifikt har hun arbejdet for Expressen, der er populær en svensk avis.

I første halvdel af 2000’erne grundlagde hun det litterære forlag kaldet Piratforlaget. Dette forlag dannede hun med en anden svensk forfatter. Forlaget er kendt i Sverige. Forlaget udgiver nemlig mange kendte svenske værker, og det udgiver også mange bøger af berømte svenske forfattere.

Forfatteren skriver inden for genren krimi, og de fleste værker drejer sig om journalisten Annika Bengtzon. Dette er en serie, og Noras bog er blandt andet en del af denne serie.