Lydbøger » Nordisk mytologi

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Nordisk mytologi Lydbog

4.5/5

Forfatter: Neil Gaiman

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Nordisk mytologi er en spændingsfyldt samt fortryllende genfortælling om den nordiske mytologiske verden. Romanen er skrevet af den britiske forfatter ved navnet Neil Gaiman, der siden barndommen har været interesseret inden for fiktionens verden.

Mytologien om nordiske guder kommer man i dette værk helt tæt på, og man får en læseoplevelse som ingen anden. Har du været interesseret i denne mytologiske verden, men aldrig helt forstået hvad hele situationen gik ud på? Så kan man med fordel lytte til Nordisk mytologi lydbog. Her gives en genfortælling af de centrale individer samt handlinger, der har sat store præg på den nordiske mytologiske verden.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 6 timer og 19 minutter

Nordisk mytologi: Handling

Den famøse britiske forfatter ved navnet Neil Gaiman har igen formået at tage læseren med på en spændende rejse, ved at have udgivet bogen Nordisk mytologi. I romanen Nordisk mytologi får man både et historisk faglitterært værk, men man får også et indblik i det religiøse aspekt af tidligere trosretninger.

Den nordiske mytologi som mange holder af, er ikke kun omhandlende religiøse myter, men man kommer også omkring nogle filosofiske aspekter vedrørende livet samt dets mening. Dette kan du høre mere om ved at lytte til Nordisk mytologi lydbog gratis.

Ved at lytte til Nordisk mytologi lydbog får du en underholdende samt dybdeborende fortælling om nogle af den nordiske tros mest centrale områder, og man kommer også tæt på nogle af de mest indflydelsesrige individer inden for denne verden.

Forfatterens passion for mytologien har haft et tydeligt præg på dette værk, da man i Nordisk mytologi lydbog ikke bliver fortalt en langtrukken historie om myterne, men man føler sig som læser en del af selve fortællingerne.

Her formår man altså at fange både unge som gamle, og man vil ikke gå glip af denne unikke fortælling. At læse Nordisk mytologi er derfor ikke kun en underholdende oplevelse, men det er faktisk også en meget lærerig læseoplevelse, som man kan få gavn af.

I Nordisk mytologi lydbog hører man en formidling af de myter, der har fanget interessen af adskillige generationer. Om de magtkampe de nordiske guder havde, og om de temperamentsfulde samt skæbnesvangre beslutninger, der tog en drejning i historiens forløb. Man hører derfor om alt fra kampe om magten, stridigheder, folk der narrer hinanden og folk der har brug for hinanden.

Om forfatteren: Neil Gaiman

Neil Gaiman er født i England år 1960, og han er en forfatter. Neil Gaimans forfatterskab består af en række romaner, der tilhører genrene fantasy samt Science fiction, men han har også skrevet inden for religionen samt filosofiens verden. Neil voksede blandt andet op i en dedikeret religiøs familie, som tilhørte Scientology-bevægelsen.

Forfatteren har eksempelvis skrevet Nordisk mytologi, hvor han gengiver nogle hovedpunkter inden for denne mytologiske tro. Man kan med fordel lytte til Nordisk mytologi lydbog gratis.

Forfatteren har været interesseret i at skrive fantasifyldte romaner siden han var yngre. Da han var yngre plejede han nemlig at læse værker af blandt andet J.R.R. Tolkien, C.S. Lewis og Ursula Le Guin. Det er blandt andet her han har fundet inspiration til sit fiktionsrige forfatterskab.