Normale mennesker Lydbog

4/5

Forfatter: Sally Rooney

lydbog og e-bog

Introduktion

Kærlighed, der er svær at sætte ord på, men som varer ved. Følelser, der er så stærke, at de overvælder os. Normale mennesker rummer alt dette. Lyt til Normale mennesker lydbog gratis på Mofibo og følg kærlighedshistorien og Connell og Marianne – to mennesker, der på overfladen ikke kunne være mere forskellige, men hvis veje mødes, og liv bliver ændret for evigt.

Lyt til Normale mennesker lydbog og se, hvordan det går de to unge mennesker – for kærlighed kan briste, men kærlighed kan også vare ved. Uanset hvad er kærlighed en stærk følelse, der sætter dybe spor hos de personer, der oplever den.

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 5 minutter

Normale mennesker: Handling

Normale mennesker titlen på en bog af den talentfulde forfatter Sally Rooney. På dansk er Normale mennesker lydbog oplæst af Camilla Qvistgaard Dyssel.

I Normale mennesker følger vi Connell og Marianne, som begge vokser op i det samme lille samfund i Irland. Det er dog også her, at sammenligningen stopper, for de to mennesker kunne ikke være mere forskellige.

Mariannes familie er rig og er bosat i en hvid villa med en stor og flot indkørsel, mens Connells mor er ansat til at gøre rent i palævillaen. Normale mennesker lydbog fortæller os, at Connell er populær på det lokale gymnasium, hvor de begge går, mens Marianne mest går for sig selv. Marianne gemmer nemlig på en dyb smerte, der får hende til at trække sig fra andre i skolen.

På et tidspunkt i Normale mennesker indleder de to dog en samtale, og dette ændrer de to menneskers liv for evigt. Dette er starten på den kærlighedshistorie, som vi følger i Normale mennesker. Sally Rooney formår at skabe en historie om, hvor stor betydning et andet menneske kan få i et liv, og hvordan de kan ændre dit liv for evigt.

For Connell og Marianne er der tale om en kærlighedshistorie, der kommer til at vare mange år frem i tiden. Denne form for kærlighe