Lydbøger » Norsk omelet

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Norsk omelet Lydbog

4.1/5

Forfatter: Suzanne Brøgger

lydbog og e-bog

Introduktion

Suzanne Brøgger har dedikeret sin kærlighed til Norge i Norsk omelet. Her har hun samlet en håndfuld små epistler og korte notater, der alle handler om det norske land. I Norsk omelet dykker hun ned i den norske kultur og de mange lag, der er med til at gøre Norge til noget ganske særligt.

Suzanne Brøgger har samtidig den fordel, at hun har levet længere end mange andre kvinder. I Norsk omelet giver hendes livserfaring hende mere frihed til at udtale sig om alt og alle, der er med til at udgøre vores verden. Det er blevet til en smuk dedikation til et land, som på mange områder minder meget om vores danske, men alligevel forbliver sit eget.

Informationer:

Oplæser: Pernille Lyneborg
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 9 timer og 37 minutter

Norsk omelet: Handling

Norsk omelet lydbog er en hilsen hjem til Danmark fra forfatter Suzanne Brøgger. Det er en hilsen hjem fra Norge og den kærlighed, som Brøgger finder i landet, og som hun selv har til det køligere land mod nord. Samlingen af små tekster er netop det, hvor hver tekst kun er en håndfuld sider. Det gør dem derfor det mere specielle i deres iagttagelser af landet. Norsk omelet lydbog gratis følger Brøgger på sine rejser gennem landet, hvor hun finder flere forfatterkollegaer og kunstnere undervejs og inddrager dem i sine korte betragtninger af landet.

Norsk omelet lydbog bliver derfor også en kulturel mini-introduktion til mange små aspekter af landet. Der nævnes oplevelser, hvor Brøgger har serveret norske desserter for kollegaer som Siri Hustvedt og Paul Auster.

En af de ting der er gennemgående for Norsk omelet lydbog gratis, er Brøggers forsøg på at finde helt ind til kernen af landets eget særpræg. Det gør hun i mange forskellige kulturlag, som hun nyder, men som hun heller ikke er bange for at knytte en kommentar til. Brøgger er heller ikke bange for at tale åbent og ærligt om sin alder og det faktum, at hun sammen med mange af sine kollegaer har været forgængere på mange områder.

Brøgger bruger sin alder som sin force i Norsk omelet lydbog. Hun er ikke bange for at komme med sine meget stærke og personlige meninger om mangt og meget. Blandt alle disse betragtninger er der også en indsigt i de fænomener og mærkværdige forhold, der alle er med til at gøre vores tid og verden til den, den er.

Om forfatteren: Suzanne Brøgger

Suzanne Brøgger debuterede i 1973 med sin meget frigjorte titel Fri os fra kærligheden. Siden da er hun af mange blevet anerkendt som en frontløber og frontkæmper for den danske litteraturs kærlighed og erotik. Siden 1973 er det blevet til et væld af udgivelser. Norsk omelet er blot en af mange, hvor hun giver udtryk for sine stærke og personlige holdninger.

I løbet af sin meget lange forfatterkarriere har hun vundet mange priser, blandt andet De gyldne laurbær, Gyldendal prisen og Weekendavisens litteraturpris for bare at nævne et par stykker.

Norsk omelet er blot en bekræftelse i hendes kundskaber med at skrive ærlige fortællinger.