Lydbøger » Nu taler jeg

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Nu taler jeg Lydbog

4.1/5

Forfatter: Rikke Viemose

lydbog og e-bog

Introduktion

Rikke Viemose

Informationer:

Oplæser: Rikke Viemose
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 6 timer og 58 minutter

Nu taler jeg: Handling

Nu taler jeg lydbog er en samling af personlige essays og breve, som alle sammen sætter streg under og udfordrer den såkaldte ligestilling, som folk ofte råber højt om, er i udbredt i nutiden. Men som de mange essays og breve understreger, er det ikke altid tilfældet. Det er dels også derfor, forfatter Rikke Viemose skrev sin essaysamling.

Ligestilling er altid et ømtåleligt emne, som mange ikke tør diskutere. Men i Nu taler jeg lydbog gratis tager Rikke Viemose fat på mangt og mange områder, hvor hendes personlige liv som kvinde også bliver taget i skue. Viemose er ikke bange for at lægge sit eget liv frem på bordet, og gøre opmærksom på, hvordan livet som kvinde er, mens der stadig er tydelige eksempler på sexisme i hverdagen. Men Nu taler jeg lydbog gratis er heller ikke kun en negativ anskuelse af manglen på sexisme i samfundet. Der er også plads til essays og breve, hvor der bliver udtrykt håb for en fremtid og en kommende generation. 

Viesmose er ikke bange for at sige sin ærlige mening i Nu taler jeg lydbog, som hun i princippet også har skrevet til sin egen datter. Måske er det netop også derfor, at hun har lagt frøet om håb for kommende forandringer og et håb om forbedringer af et samfund, som stadig har tendenser til at undertrykke kvinder.

Nu taler jeg lydbog er en personlig beskrivelse af den forskelsbehandling, som stadig finder sted i kulturen, men hvor der stadig er håb for fremtiden.

Om forfatteren: Rikke Viemose

Rikke Viemose er en kvinde, der kan prale af mange forskellige titler. Hun kan både kalde sig praktikant, hustru, studerende, skribent, mor, journalist og selvstændig. Men først og fremmest er hun også kvinde. Det er hendes livslange erfaringer, som hun trækker på i sine essays i Nu taler jeg, hvor hun dykker ned i sexismens stadig stramme tag i kulturen og dennes syns på kvinder.

Nu taler jeg er første bog fra Rikke Viemose, og hun er ikke bange for at skrive om omtalte emner som forskelsbehandling, kønsroller og hvordan det hver dag er med til at påvirke alle kvinder i samfundet.