Lydbøger » Nyt blod

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Nyt blod Lydbog

4/5

Forfatter: Angela Marsons

lydbog og e-bog

Introduktion

Kim Stone er klar med en ny sag. Når man er kommissær, går der ikke lang tid uden, at der er grufulde begivenheder, som skal have et svar. Nyt Blod er nyeste bud til at give dig et smil på læberne og gåsehud på armene. Nyt blod lydbog er en fængslende krimi, når krimier er bedst. 

Kim Stone står overfor nye udfordringer ikke mindst i det nye hold, hun har sammensat og skal møde for første gang. Men den nye sag, hun bliver involveret i, har en hel del uafklarede spørgsmål, som Kim ikke kan lade være med at tænker over. Nyt blod lydbog er en gribende bog, som hæfter sig fast ved dig fra første side, indtil du kan ånde lettet op med alle svarene.

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 1 minut

Kvinden i blåt: Handling

Det er en grufuld kold vintermorgen i starten af Nyt blod, da Kim Stone skal møde sit nye hold. De har allerede en ny sag, da en mand bliver fundet dræbt med halsen skåret voldsomt over. Men som altid i en kompliceret sag, er der noget, der ikke passer sammen. Hvor er offerets familie udover den ene søster, som virker lettet over, at manden er død? 

Nyt blod lydbog gratis tager hul på efterforskningen med et helt nyt hold, som Kim Stone må indse, måske er for uerfarne til denne type sager. For jo mere der bliver gravet i sagen, jo mere foruroligende bliver den. Hver nye bid af information indikerer, at mordet på manden måske er forbundet med et krisecenter for kvinder. Pludselig bliver sagen langt mere personlig for Kim Stone, der selv har personligt kendskab til den del af systemet.

Nyt blod lydbog placerer Kim Stone midt i en sag, som pludselig kommer tæt ind på livet af hende. Det her er Kim Stones historie, da den fortæller hvordan det hele startede for hende. Det er hendes første sag sammen med Stacey, Bryant og Dawson, som var med til at cementere det arbejdsforhold der afspejler sig i andre Kim Stone bøger. 

Nyt blod lydbog gratis er en forgængerhistorie, som ikke holder noget tilbage. For Kim Stone må indse, at denne sag kommer meget tæt på. Så tæt på, at hun begynder at frygte for en af sine nære. Spørgsmålet er bare, om hun kan nå at få sit nye hold til at samarbejde som de skal, inden det hele er for sent.

Om forfatteren: Angela Marsons

Angela Marsons er en britisk krimiforfatter, som har sat sit mærke i genren med kommissæren Kim Stone. Angela Marsons begyndte at skrive så tidligt som folkeskolen. Siden har det kun udviklet sig til hvad vi i dag kender som Kim Stone krimiserien på minimum 10 bøger, men som gerne skal blive til hele 16 bøger. 

Fans elsker hendes krimiserie, og beskriver det, som noget af det mest fængende de længe har læst. Nyt blod siges at være en fantastisk introduktion til en krimiserie, som man måske kendte til i forvejen. Og heldigvis for det, for så kan den næste i serien findes med det samme på boghylden.