Lydbøger » Obscuritas

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Obscuritas Lydbog

4.1/5

Forfatter: David Lagercrantz

lydbog og e-bog

Introduktion

Obscuritas er en spritny kriminalroman fra den svenske David Lagercrantz, der er kendt som arvtageren af Stieg Larsson Millennium-serie. Roman er første del i en ny krimiserie, der følger de to kollegaer Vargas og Rekke i opklaringen af indviklede krimigåder. Bogens handling udspiller sig i 2003 og tager os med på en rejse til en tid, hvor USA stadig havde udsendte i Irak. Hvilken betydning har det for vores hovedpersoner, at en dommer med afghanske rødder findes banket ihjel?

Obscuritas lydbog er oversat fra svensk til dansk af Jesper Klint Kistorp og Birgitte Steffen Nielsen. Igennem 377 sider tager David Lagercrantz læserne med på en hæsblæsende rejse, der giver næsten 13 timers spændende lydbog. Du kan få fingrene i Obscuritas lydbog gratis her på siden. Mere info finder du længere nede. God fornøjelse!

Informationer:

Oplæser: Thomas Guldberg Madsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 44 minutter

Obscuritas: Handling

Obscuritas er første bind i en ny krimiserie af den svenske krimiforfatter David Lagercrantz. I romanen følger vi makkerparret Rekke og Vargas, der sammen danner det stærke efterforskningsteam. Da en fodbolddommer med anden etnisk baggrund findes myrdet, falder mistanken straks på Giuseppe Costa, der er far til en af de unge fodboldspillere på holder. Costa er temperamentsfuld og kendt for sine raserianfald. Alle beviserne peger på Costa.

Hans Rekke er verdensmester i forhørsteknik. Rekke får nu til opgave at få Giuseppe Costa til at indrømme sin onde gerning. Men Rekke formår ikke at få Costa til at give sig, og sagen ender med at falde til jorden. Også den unge, kvindelige efterforsker ved navn Macaela Vargas er besat af sagen. Hun arbejder som en besat for at løse den mystiske mordgåde.

Men da Vargas og Rekke pludselig mødes under højst dramatiske omstændigheder, begynder efterforskningen at tage fart. Det går hurtigt op for den dynamiske duo, at sagen er mere større end et enkelt mord på en fodbolddommer, og mordet ender med at trække tråde både til USA og til Iran, og både CIA og Taliban har en finger med i spillet.

Obscuritas er et spændende nyt bud på en kriminalroman. David Lagercrantz har før bevist, at han mestrer krimigenren, og med Obscuritas lydbog beviser han det igen. Obscuritas lydbog kan blive din, hvis du er blevet nysgerrig på, hvordan denne spændende historie ender. Du kan få Obscuritas lydbog gratis ved at følge instruktionerne her på siden. God fornøjelse med læsningen.

Om forfatteren: David Lagercrantz

David Lagercrantz (født den 4. september 1962) er en svensk journalist og forfatter. Lagercrantz blev internationalt kendt som forfatteren bag selvbiografien om Zlatan Ibrahimović med titlen ”I Am Zlatan Ibrahimović”. Han er desuden kendt for at have skrevet den fjende, femte og sjette bog i den verdenskendte Millennium-serie, som den svenske forfatter Stieg Larsson påbegyndte.

David Lagercrantz ligger ikke på den lade side. Udover Obscuritas og I Am Zlatan Ibrahimović har han skrevet titler som ”Himlen over Everest”, ”Syndefaldet i Wilmslow”, ”Det der ikke slår og ihjel” og ”Manden der søgte sin skygge”. Hvis du er vild med Millennium-serien, vil du også blive vild med dette nyeste skud på stammen fra David Lagercrantz.