Lydbøger » Øens hemmelighed

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Øens hemmelighed Lydbog

4.1/5

Forfatter: Guillaume Musso

lydbog og e-bog

Introduktion

Øens hemmelighed er ikke blot en historie om en hemmelighed. Der er mange flere hemmeligheder på spil, og da øen Beaumont lukkes ned midt i en efterforskning, trues mange af disse skjulte hemmeligheder med at komme frem i lyset.

Øens hemmelighed er en medrivende og til tider forvirrende historie om en selvisoleret tidligere forfatter og en søgen på dennes baggrund. Der opstår konstante spørgsmål i historien, og læseren sidder hele historien igennem med et spørgsmålstegn om, hvem der siger sandheden. Slutningen er ikke til at stole på, for der bliver konstant fremhævet nye sandheder fra start til slut, og det er op til læseren selv at bedømme, hvem der kan stoles på i Øens hemmelighed.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 6 timer og 56 minutter

Øens hemmelighed: Handling

Øens hemmelighed lydbog er i første omgang historien om Nathan Fawkes. For mange år siden var han en af de bedst sælgende forfattere i sin tid. Men af ukendte årsager trak han sig tilbage fra det glamourøse liv som forfatter for at leve helt for sig selv. Nu om stunder bor han på øen Beaumont, der befinder sig ikke langt ud for den franske middelhavskyst. Her har han valgt at isolere sig fra omverden, og han har ikke skrevet et ord i mere end tyve år i Øens hemmelighed lydbog gratis.

Tilbage i storbyen beslutter Mathilde Monney at undersøge sagen om Fawkes. Hun er journalist, og hun kan ikke forestille sig andet, end der må være en god grund til, hvorfor Fawkes stoppede sin karriere, da han gjorde i Øens hemmelighed lydbog.

Monney tager afsted til øen, og får kontakt til Fawkes, men skæbnen vil, at andre faktorer påvirker deres møde og efterfølgende potentielle samarbejde. Netop som Monney ankommer til Beaumont, bliver der fundet et drabsoffer på stranden. Kvinden på stranden er tydeligvis blevet dræbt, og politiet sætter alle kræfter ind på at finde gerningsmanden så hurtigt som muligt, hvilket indebærer at lukke øen helt af med det samme i Øens hemmelighed lydbog gratis.

Som sagen om den dræbte kvinder udfolder sig, dukker der flere og flere hemmeligheder op, og en anden grusom forbrydelse kommer frem i lyset. Men spørgsmålet er, hvem man overhovedet kan stole på i denne løgnagtige affære? Det er op til læseren selv at følge med og afgøre, hvem der taler sandt af de involverede i Øens hemmelighed lydbog.

Om forfatteren: Guillaume Musso

Siden en ganske ung alder har Guillaume Musso været overbevist om, at han skulle fortælle de bedste historier. Efter at færdiggøre skolen rejste han til USA med en kæmpe drøm, men endte med at sælge is for at tjene til hverdagen. Da han endelig vendte hjem til Frankrig igen, var det med mange smukke ideer til historier, hvorfor han i dag betragtes som en af Frankrigs mest populære forfattere.

På dansk findes der yderligere en håndfuld andre titler, som læseren kan blive forundret og forbavset over, når Musso igen skriver medrivende og til tider forvirrende. Udover Øens hemmelighed kan det blandt andet være titler som Pigen i labyrinten eller Opkald fra en engel.