Lydbøger » Offer uden ansigt

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Offer uden ansigt Lydbog

4.2/5

Forfatter: Stefan Ahnhem

lydbog og e-bog

Introduktion

Offer uden ansigt er den første i en spændende ny krimiserie, der i den første bog handler om, hvor vigtigt det er at føle, at man hører til et eller andet sted.

I Offer uden ansigt møder læseren Fabian Risk for første gang, og vi får hele den dystre historie om, hvorfor Risk har valgt at starte sit liv på en frisk, og hvilke eftervirkninger det får for ham og hele hans familie.

Offer uden ansigt er en brutal historie om de konsekvenser det kan få, at en enkelt person føler sig alt for overset. Samtidig bliver det en historie om hævn og en trang til ikke at blive glemt for evigt og altid.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 17 timer og 51 minutter

Offer uden ansigt: Handling

Offer uden ansigt lydbog er første gang Fabian Risk bliver præsenteret. Risk er midaldrende og politibetjent og burde egentlig være godt tilfreds med sin tilværelse, men livet som betjent har sine ulemper. For nyligt måtte han sige farvel til to kollegaer, der måtte lade livet midt i en farlig efterforskning. For at vende den mørke side til en ny blank side, beslutter Risk at rykke sit liv og sin familie fra Stockholm og hjem til sin hjemby, Helsingborg i Offer uden ansigt lydbog gratis.

Sammen med sin hustru og deres to børn ankommer Risk til Helsingborg midt i juli og med gode intentioner om at holde en ekstra lang sommerferie, inden han skal starte på sit nye arbejde i byen. Men der går ikke lang tid, efter de har fundet sig til rette i deres nye hjem, at Risk bliver kontaktet af chefen for Helsingborgs politistation. En af Risks gamle skolekammerat er blevet fundet myrdet, og der er brug for hans hjælp til at opklare sagen i Offer uden ansigt lydbog.

Pludselig begynder der at dukke flere lig op, alle sammen er tidligere skolekammerater af Risk, og alle mord er lige så brutale og bestialske som de forrige. Alene den detalje at de har fået hænderne skåret af gør, at Risk indser, han ikke alene kæmper for at finde en gerningsmand, han kæmper også mod tiden for at gøre det i Offer uden ansigt lydbog gratis.

For hvert nyt offer står det også klart for Risk, at han på et eller andet tidspunkt selv kommer til at blive en uønsket del af efterforskningen – og ikke som den ledende efterforsker i sagen i Offer uden ansigt lydbog.

Om forfatteren: Stefan Ahnhem

Stefan Ahnhem debuterede med den første bog i serien om Fabian Risk tilbage i 2014. Siden har han skrevet i alt seks bøger om Fabian og de sager, som bliver præsenteret for ham i sit arbejde som efterforsker i Helsingborg. Det rolige liv Risk troede, han skulle have, forsvinder mere og mere for hver bog, og læseren kan kun lade sig rive med, i den tumulters hverdag, som udfolder sig for Fabian Risk med start i Offer uden ansigt.

Hvis du er til solide krimier i samme stil som Michael Katz Krefeld eller Viveca Sten kan krimiromanerne fra Stefan Ahnhem kraftigt anbefales, og heldigvis er der næsten en hel serie at gå i gang med.