Lydbøger » Offermageren

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Offermageren Lydbog

4.3/5

Forfatter: Viveca Sten

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Offermageren har Viveca Sten udgivet det første bind i en spændende krimiserie. Lyt til den spændende fortælling i Offermagerne lydbog gratis. Historien udspiller sig i et stort skiområde i Sverige. Højsæsonen er i gang, turisterne er valfartet dertil, men idyllen varer ikke for. For inden længe gøres der en mystisk opdagelse, da et frossent lig findes siddende i en lift i Offermageren lydbog.

Daniel Lindskog bliver sat på sagen, og der er ikke mange spor at følge. Der er liv på spil, for ingen ved, hvornår morderen slår til igen. Lyt til Offermageren lydbog gratis og se, om Lindskog formår at stoppe morderen, inden han slår til igen.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 28 minutter

Offermageren: Handling

Det første bind i den spændende krimiserie af Viveca Sten markeres med udgivelsen af Offermageren. Lyt til Offermageren lydbog og følg historien, som foregår i et stort skiområde i Sverige ved navn Åre. I begyndelsen af Offermageren er skisæsonen lige begyndt, og turisterne er valfartet dertil i massevis. Da går dog ikke længe i Offermageren lydbog, før der bliver gjort en mystisk opdagelse. Dette sker, da et frossent lig bliver fundet siddende i en af liftene.

Opdagelsen i Offermageren tyder på, at der er sket et mord. Det er politiassistenten ved navn Daniel Lindskog, der bliver sat på sagen af Åre Politi. Efterforskningen, som vi følger i Offerageren, foregår i selskab med Lindskogs kollega Hanna Ahlander. Ahlander er tidligere blevet fyret af politiet i Stockholm og har nu søgt væk fra storbyen.

Lyt til Offermageren lydbog gratis og følg i den spændende krimifortælling, hvor politiet febrilsk leder efter spor i sagen. Morderen gemmer sig stadig derude, og ingen ved, hvordan der bliver slået til igen. Derfor må politiet stoppe sagen, inden andres liv bliver bragt i fare. I Offermageren formår Viveca Sten at kæde den storslåede natur sammen med den spændende fortælling, som hun viderebringer til læseren.

Viveca Sten har med udgivelsen af Offermageren skabt fundamentet for en spændende krimiserie, som du nu kan give dig i kast med. Hvis du er til lydbøger, så er Offermageren lydbog oplæst af Githa Lehrmann. Få mulighed for at give dig kast med Offermageren og finde ud af, om Lindskog og Ahlander kan løse sagen, inden moderen tager sit næste offer.

Om forfatteren: Viveca Sten

Den uddannede jurist og civiløkonom Viveca Sten blev født i 1959 og arbejdede en stor del af sit liv som chefjurist. Det var faktisk først i 2008, at hun debuterede som forfatter. Dette skete med udgivelsen af Stille nu, som var den første krimi i Sandhamn-serien, som hun står bag. I dag tæller denne serie ti bind og er hendes måske mest populære værk.

Viveca Sten er i dag gået hen og blevet en af de mest populære krimiforfattere i Sverige med mere end 6 millioner eksemplarer solgt. Hun har selv tidligere beskrevet, at hendes største kilder til inspiration er forfatter Theodor Kallifatides samt skuespilleren Harriet Andersson.