Lydbøger » Og så var hun væk

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Og så var hun væk Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lisa Jewell

lydbog og e-bog

Introduktion

Den psykologiske samt spændende roman Og så var hun væk er skrevet af den britiske forfatter ved navnet Lisa Jewell. Forfatteren er kendt på den internationale litterære scene for sine prisvindende krimiromaner, da de formår at fange læseren i en hårrejsende fortælling om dystre sager.

Laurel har i ti år ledt efter nye spor i datterens sag. Datteren Ellie var en smart og køn pige på 15 år, da hun en dag pludseligt forsvandt uden nogens anelse. Moren har siden da været meget berørt af situationen, indtil hun en dag møder en tiltrækkende mand. Men situationen tager en foruroligende drejning.

Informationer:

Oplæser: Thomas Guldberg Madsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 53 minutter

Og så var hun væk: Handling

Den britiske forfatter ved navnet Lisa Jewell har udgivet romanen Og så var hun væk, der er en yderst fascinerende samt gribende krimiroman. Og så var hun væk formår at skabe en meget specifik samt unik følelse hos læseren, og denne læseoplevelse er som ingen anden. Lyt til Og så var hun væk lydbog gratis, hvis du gerne vil høre en psykologisk, vemodig samt kuldegysende historie.

I Og så var hun væk lydbog hører man, at der er passeret et helt årti siden den femtenårige pige ved navnet Ellie forsvandt. Ellie havde forsvundet sporløst, og ingen kunne finde nogle ledetråde i sagen. Man hører også i Og så var hun væk lydbog hvordan moren har det.

Man hører Og så var hun væk lydbog, at Ellie var morens et og alt. Laurel, Ellies mor, har stadig et stort savn til sin intelligente samt smukke datter, og der er selv efter mere end ti år stadig intet nyt. Laurels liv blev aldrig det samme igen, da hendes yndlingsbarn forsvandt.

Laurel vidste ikke hvad hun skulle stille op, og hun var dybt ulykkelig. Heldigvis møder hun en mand, der formår at kunne give hende lidt ro i sindet, og hun er faktisk tiltrukket af ham.

Laurel erfarer at manden har en datter på ni år. Hun møder såmænd også datteren, og her var det som om at hun fik kastet en kold spand vand i hovedet. Pigens udseende var identisk til Ellies, at det nærmest ikke kunne være sandt.

Her begynder spørgsmålene at vende tilbage, fordi hvad blev der egentligt af hendes datter. Mange spørgsmål fra fortiden dukker op igen, og stille og roligt lægger hun brikkerne sammen. Intet er som forventet. Hele situationen er foruroligende.

Om forfatteren: Lisa Jewell

Lisa Jewell er født i England i slutningen af 1960’erne, og hun er en populær forfatter. Lisa Jewell har skrevet adskillige prisvindende samt nominerede romaner, der tilhører den meget vellidte genre inden for den dystre verden, nemlig krimigenren.

Lisa påbegyndte karrieren som forfatter i 1998, da hun udgav Ralph’s Party. Denne bog satte derefter gang i en række af romaner, der alle danner en stor ramme om et krimifyldt samt spændende univers. Blandt andet har hun skrevet Og så var hun væk, der omhandler et tragisk dødsfald. Du kan lytte til Og så var hun væk lydbog gratis.

Forfatteren har dog også en uddannelse inden for design, og hun har i en årrække arbejdet i modeindustrien.