Lydbøger » Øjet der ser

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Øjet der ser Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jeffrey Archer

lydbog og e-bog

Introduktion

Øjet der ser er en roman, som den engelske forfatter samt politiker Jeffrey Archer har skrevet. Denne forfatter er en velkendt figur på den internationale scene, da hans værker har fået solgt for over 250 millioner eksemplarer.

Krimiromanen følger William Warwick. Han har altid drømt om at arbejde for politiet, men hans far ejer et advokatfirma, som han gerne vil have sønnen til at overtage. William nægter dog at blive endnu et blindt føl i familiens praksis, så han søger om optagelse på politiskolen. Her påbegynder han karrieren, og der går ikke længe før han bliver forfremmet.

Hans første store sag er et røveri af et Rembrandt maleri, og her møder han sit livs store kærlighed. Hun hedder Beth Rainsford, og hun har en hemmelighed.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 3 minutter

Øjet der ser: Handling

Første bind i Jeffrey Archers serie om Warwick har titlen Øjet der ser. Øjet der ser er en krimiroman, som formår at tage læseren med på en begivenhedsrig rejse, som er ledet af den centrale person i værket. Hvis man gerne vil høre en nervepirrende god krimiroman, kan man med fordel lytte til Øjet der ser lydbog gratis.

I Øjet der ser lydbog introduceres man til William Warwick. William Warwick er opvokset i en meget succesfuld samt rig familie, hvor faren blandt andet har sit eget advokatfirma. Man hører i Øjet der ser, at faren ønsker at William Warwick skal følge i hans fodspor, men William Warwick vælger på trods af sin fars ønske, at gå i en anden retning med sin karriere.

Man hører i Øjet der ser lydbog, at William søger om optagelse på politiskolen. Han vil nemlig gerne udforske hans egne interesser, frem for at være endnu et blindt føl i hans families praksis. Hvordan det mon går får William, kan man høre i Øjet der ser lydbog gratis.

I Øjet der ser lydbog hører man, at William bliver optaget på politiskolen i 1980’erne. Han påbegynder her sin karriere, hvor han startede ud som ordensbetjent. Der gik ikke lang tid før han blev rykket længere op i systemet, hvor han nu arbejdede for Scotland Yard.

Første store sag han får i hænderne er et røveri. Et maleri af Rembrandt er stjålet, og her møder han Beth Rainsford, som han forelsker sig i. Der er dog noget han ikke ved, og det er at hun har en hemmelighed. Hvad mon hemmeligheden er? Dette kan man høre i Øjet der ser lydbog gratis.

Om forfatteren: Jeffrey Archer

Jeffrey Archer er født i 1940 og han er en forfatter fra England. Forfatteren er desuden også en tidligere britisk politiker, men for de fleste er han en kendt figur inden for litteraturens verden. Hans spændende samt gribende romaner har vundet sig meget god vej frem til både anmeldere samt læsere. Forfatteren har blandt andet formået at sælge over 200 millioner eksemplarer af hans værker i alle verdens lande.

Før han debuterede som forfatter, benyttede han sin tid som folkevalgt politiker. Han stillede op for et konservativt parti i Underhuset, men grundet en skandale stillede han ikke op til et genvalg.