Lydbøger » Om de fleste og det meste

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Om de fleste og det meste Lydbog

4.5/5

Forfatter: Lars Løkke Rasmussen

lydbog og e-bog

Introduktion

Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen har her formået at skrive en bog, der appellerer til alle med interesse for politik – uanset overbevisning. Bogen Om de fleste og det meste kan altså læses af alle, uanset hvor på det politiske spektrum, de befinder sig.

Lars Løkke Rasmussen ved noget om politik. Det gør man nok, når man har været en del af dansk politik i over 40 år. Den viden, som han har bygget op gennem årene, kommer til udtryk i bogen. Men bogen er ikke bare en samfundsfagstime, hvor man venter på det bliver frikvarter – bogen går nemlig også ned på det personlige plan.

Om de fleste og det meste lydbog er indtalt af Lars Løkke Rasmussen selv, hvilket altså bare tilføjer noget til lydbogsoplevelsen.

Informationer:

Oplæser: Lars Løkke Rasmussen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 9 timer og 50 minutter

Om de fleste og det meste: Handling

Lars Løkke Rasmussen kigger tilbage på et langt liv i politik – over 40 år. Han fortæller om hans arbejde i kommunalpolitik, i amtsråd, og hans arbejde som folketingspolitiker og statsminister. Men den er også personlig, uden at være en kedelig selvbiografi.

Vi hører hvordan love bliver til, hvor meget samarbejde og forhandling der er i at lave store reformer, som beskrives som et taktisk spil med både venner og fjender, og hvordan man gør sig klar på personlige samtaler med mennesker som Dalai Lama og Donald Trump. Vi hører fortællinger om rejser til lande som Sovjetunionen, Afghanistan, Dubai og mange flere, og hvorfor vi viser os så meget i lande, vi reelt set ikke har så meget at gøre med.

Da Lars Løkke Rasmussen stopper som formand for Venstre efter et hovedbestyrelsesmøde i august 2019, begynder denne bog at blive skrevet. Hvad gør man, når et parti har fyldt så meget af ens liv, over så mange år – og man på blot et døgn får sparket som formand? Efter hans lange karriere stiller Lars Løkke Rasmussen sig selv spørgsmål såsom: Hvem er jeg? Hvorfor er jeg det menneske, jeg er – hvad har påvirket mig? Hvor kommer jeg fra? Alle disse spørgsmål kan du høre Lars Løkke Rasmussen besvare i Om de fleste og det meste lydbog.

I forsøget på at finde svar på disse spørgsmål, har han skrevet bogen Om de fleste og det meste. Det er altså ikke blot en selvbiografi, der handler om hans vej til toppen og selve arbejdet, men så meget mere – så meget mere personlig. En fortælling om de mennesker og de begivenheder, som har haft den største påvirkning på hans politiske karriere og hans person.

Om forfatteren: Lars Løkke Rasmussen

Med over fire årtier i politik, må man sige, at Lars Løkke Rasmussen kender til dansk politik. Lars Løkke Rasmussen har altså brugt rigtig lang tid af sit liv på at forsøge at gøre Danmark til et bedre sted at være.

Lars Løkke Rasmussen er kendt for at kunne være en hård hund indenfor politikkens verden, men samtidig at være en blød mand, der kan se, når noget i samfundet ikke er retfærdigt.

Om de fleste og det meste er den første bog Lars Løkke Rasmussen selv skriver, men det er ikke første gang han fortæller på skrift – han har bl.a. været hovedpersonen i Kirsten Jacobsens Befrielsens Øjeblik – Samtaler med Lars Løkke Rasmussen.

Det er muligt at lytte til Om de fleste og det meste lydbog gratis.