Lydbøger » Ondskab af Sophia Evensen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ondskab Lydbog af Sophia Evensen

3.2/5

Forfatter: Sophia Evensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Ondskab af Sophia Evensen lydbog er en selvbiografi af Sophia, der er datteren til en af Danmarks mest famøse religiøse ledere. Sophia er nemlig datteren til Ruth Evensen, der er lederen af Faderhuset.

Sophia havde i næsten tre årtier levet i en uproblematisk verden, og hun var medlem af Faderhuset. Det gik dog op for hende en dag, at intet i hendes liv var oprigtigt eller besluttet af hende selv. Hendes familie var løgnere, hendes ægteskab var uægte og alt var en stor løgn. Hun var dog blevet manipuleret ind i denne fanatiske religiøse bevægelse.

Informationer:

Oplæser: Stine Prætorius
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 8 timer og 13 minutter

Ondskab: Handling

Romanen Ondskab er en selvbiografi, som den danske forfatter Sophia Evensen har skrevet. Ondskab er nemlig en fortælling om Sophia Evensens liv, som var særdeles unormalt. Man hører nemlig i Ondskab lydbog, at Sophia er datteren af den famøse samt religiøse leder af Faderhuset, nemlig Ruth Evensen. For mange er Ruth Evensen et kendt navn, ved at hun adskillige gange har været nævnt i medierne for hendes religiøse sekt, men også for at hun købte Ungdomshuset i København.

Man hører i Ondskab lydbog, at Sophia ikke havde set hendes egen mor som værende et dårligt individ. Sophia var jo født i dette miljø, og hun anså sine omgivelser for at være det korrekte, da hun ikke havde lært andet.

Men hendes tilhørselsforhold til denne religion var dog indoktrineret, og hun blev manipuleret til en del ting, som hun dagen i dag ikke kan forstå hun var en del af. Om dette var Stockholms syndrom eller blot fordi hun ikke vidste bedre, kan man lytte til i Ondskab lydbog gratis.

I Ondskab lydbog hører man, at Sophia i 28 år er en del af denne sekt. En dag slog alt klik, og det gik op for hende at hendes liv ikke rigtigt er hendes liv. Hendes familie levede i en løgn, personen hun blev gift med var faktisk ikke hendes eget valg og selv den person hun troede hun var, var faktisk bare en løgn.

Dette var resultatet af at hun blev misbrugt og udnyttet i denne religiøse gruppe. I 2005 besluttede hun sig derfor for at tingene skulle ændres. Dette ville dog betyde, at hun ville miste sin familie, sit arbejde samt hendes barn.

Om forfatteren: Sophia Evensen

Sophia Evensen er en dansk forfatter der har skrevet romanen Ondskab, som er en selvbiografi af hendes liv med skyklapperne slået til. Hun er nemlig datteren af den famøse Ruth Evensen, som var lederen af en religiøs kult i Danmark. Man kan lytte til Ondskab lydbog gratis for at høre mere om livet i denne kult, og med en forælder som var en sektleder.

Ruth Evensen er lederen bag Faderhuset, og hun er blandt andet kendt for at have købt Ungdomshuset i København på Jagtvej 69. Hun har manipuleret samt kontrolleret adskillige menneskers liv og valg, blandt andet hendes egen datter Sophia Evensens liv. Sophia fik dog en åbenbaring, og besluttede sig for at forlade denne religiøse bevægelse og påbegynde et normalt liv.