Lydbøger » Ondskabens høst

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Ondskabens høst Lydbog

4.1/5

Forfatter: Robert Galbraith

lydbog og e-bog

Introduktion

Den krimifyldte samt nervepirrende roman ved titlen Ondskabens høst er skrevet af Robert Galbraith. Robert Galbraith er dog en fiktiv forfatter, da dette er et pseudonym. Pseudonymet står J.K. Rowling for, og hun opdigtede denne figur fordi hun ville adskille sine fantasyromaner om eksempelvis Harry Potter fra denne serie af krimiromaner.

Dette er tredje værk om Cormoran Strike og Robin Ellacott, der i denne omgang bliver testet til det yderste. De deler nogle af deres mørkeste hemmeligheder, og et mord er en direkte adressering til begge detektiver. Det er en advarsel. Morderen søger hævn over Strike, og Robin er det perfekte offer.

Informationer:

Oplæser: Henrik Hartvig Jørgensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 18 timer og 5 minutter

Ondskabens høst: Handling

Ved at læse Robert Galbraiths prisvindende roman ved titlen Ondskabens høst, så er man garanteret en uforglemmelig læseoplevelse. Ondskabens høst er nemlig en underholdende samt nervepirrende roman, som tager læseren med ind i et krimifyldt univers, som man ikke har lyst til at forlade igen. Dette værk er tredje del af serien om Cormoran Strike og Robin Ellacott, og man kan med fordel lytte til Ondskabens høst lydbog gratis.

Man hører i Ondskabens høst lydbog igen til Cormoran Strike og Robin Ellacott. Denne gang er de begge involveret i en personlig sag, som ville vise sig for at være meget mere bestialsk end forventet. Et mord er fundet sted, og en kvinde er død. Det besynderlige er dog at kvindens mord er en direkte henvisning til de to detektiver. Hvad dog hensigten med dette var, kan man lytte til i Ondskabens høst lydbog gratis.

I Ondskabens høst lydbog hører man, at morderen dog har flere ondsindede planer. For at hævne sig på Strike, så ville Robin være det perfekte offer. Strike bliver derfor nødt til at gå ind i en beskyttende rolle over for hende, selvom hun ikke finder dette behageligt. Specielt ikke efter de to detektiver akkurat har afsløret nogle af deres mest mørke hemmeligheder, som de har holdt skjult siden tidernes morgen.

Ved at lytte til Ondskabens høst lydbog får man et enestående indblik ind i fortællingen, da man både hører fra Strike og Robin, men man hører også fortællingen gennem morderen. De giver så en beskrivende og detaljeret fortælling, at det føles som om man selv er i de lumske gader og stræder i London.

Om forfatteren: Robert Galbraith

Forfatteren Robert Galbraith er kendt for at have skrevet serien af romaner om blandt andet Cormoran Strike. Det skal dog bemærkes, at Robert Galbraith ikke er en oprigtig person, men forfatteren er opdigtet og derfor en fiktiv forfatter. Robert Galbraith er et pseudonym, som J.K. Rowling står bag.

J.K. Rowling er blandt andet kendt for sine prisvindende klassikere om Harry Potter, og hun ville derfor gerne adskille denne serie af krimiromaner fra hendes andre kendte fantasyromaner. Hun ville nemlig gerne sikre sig, at når en læser finder en Robert Galbraith roman frem, så ved de at de kan forvente en krimiroman.

Forfatterens bøger om Cormoran Strike og Robin Ellacott har vundet adskillige priser, samt er kommet på internationale bestseller toplister. Blandt andet Ondskabens høst er en del af denne serie.