Lydbøger » Ondskabens hotel

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ondskabens hotel Lydbog

4.1/5

Forfatter: Stephen King

lydbog og e-bog

Introduktion

Den nervepirrende samt uhyggelige roman Ondskabens hotel, er skrevet af den amerikanske forfatter ved navnet Stephen King. Han er en meget kendt figur på den litterære scene, og er for mange læsere kendt for at have skrevet mesterværker inden for krimi- og thrillergenren. Han har dog også skrevet manuskripterne bag diverse serier og film, eksempelvis IT, Carrie og Ondskabens hotel. Værket er desuden filmatiseret i 1980’erne, grundet dets popularitet.

Jack Torrance leder desuden efter et sted med noget ro, da han prøver at skrive en bog, og han søger et job med en god indtjening. Han får et job som opsynsmand på et hotel, hvor han skal overnatte i vintersæsonen. Her medbringer han sin kone samt søn Danny.

Informationer:

Oplæser: Troels Møller
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 17 timer og 1 minut

Ondskabens hotel: Handling

Den amerikanske forfatter Stephen Kings ikoniske værk Ondskabens hotel er en uhyggelig og spændende fortælling, som man som læser aldrig vil kunne slette fra hukommelsen.

I Ondskabens hotel lydbog introduceres man til den centrale person ved navnet Jack Torrance. Jack Torrance er et helt almindeligt menneske, og han har sine helt normale hverdagsproblemer. Et af hans ellers normale problemer er, at han mangler penge, hvilket også er problemet for mange andre mennesker.

I Ondskabens hotel lydbog hører man også, at han har brug for at ændre sine omgivelser, da de er for støjende, og han har brug for et balanceret og kaos-frit miljø. Han prøver nemlig at skrive en bog, men han har alt for meget kaos i sine omgivelser. Han får derfor et job. Dette job skulle vise sig for at være ondt.

Man kan med fordel lytte til Ondskabens hotel lydbog gratis, hvis man vil høre mere om det dystre samt ensomme nye job. Faren har fået et job på et hotel, hvor han skal være opsynsmand under hele vintersæsonen. Her er meget ensomt, men han har sin kone og søn med sig. Og der er ro. Dette varer dog ikke ved for evigt.

Man introduceres i Ondskabens hotel lydbog også for Jack Torrances kone samt barn. Hans søn hedder Danny. Danny har nogle egenskaber, som andre børn i hans alder ikke har. Han har nemlig evnen til at se ind i fremtiden. Han ser nemlig ind i fremtiden, og her ser han farens forvandling. Faren går fra at være normal, til at blive et monster for hver dag der går. Få Ondskabens hotel lydbog gratis.

Om forfatteren: Stephen King

Stephen E. King er en født i 1947, og han er en amerikanske forfatter. Den amerikanske forfatter er en meget vellidt og rost forfatter, både i USA men særdeles også på den internationale litterære scene.

For mange læsere kan man genkende forfatteren fra hans ikoniske romaner, både inden for genren gyser og thriller. At han har modtaget ros for at skrive prisvindende romaner i disse genrer, er dog ikke det eneste han har fået ros for. Han er nemlig også kendt for at have skrevet flere spændende og enestående manuskripter til film og serier. Han har eksempelvis skrevet manuskriptet bag It, Ondskabens hotel og Carrie.