Lydbøger » One Dollar Man

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

One Dollar Man Lydbog

4.1/5

Forfatter: Ole Sønnichsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Det er ikke mange, som er klar over, at en dansker har haft en overraskende stor rolle i verdenshistorien og ej at glemme erhvervshistorien helt tilbage til starten af 1900-tallet. One Dollar Man er historien om netop den mand, som rejste fra det lille danske land og ud i verden med håb om at gøre et navn af sig selv. 

One Dollar Man er en imponerende historie om en mand, som mange historiebøger slet ikke er klar over fandtes. Derfor er det blot endnu vigtigere, at One Dollar Man gør det klart, at William S. Knudsen har en vigtig rolle at spille i verdenshistorien.

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 10 timer og 15 minutter

One Dollar Man: Handling

One Dollar Man lydbog er ikke blot en imponerende historie, det er også en inspirerende historie. Det er historien om en ældre cykelsmed, som så muligheden for at rejse ud i verden, og greb den ved første chance. I 1900 sejlede et emigrantskib ud fra København, og ombord var William S. Knudsen.

One Dollar Man lydbog gratis er historien om William S. Knudsen og de sølle 30 dollars, som var det eneste, han havde med i lommen af værdi, da han ankom til Amerika samme år. Historien om cykelsmeden er måske nok gået glemt i historiebøgerne, men nu er den blevet gravet frem til at blive fortalt igen i One Dollar Man lydbog.

Efter at have fundet sit nye hjem i Amerika havde William S. Knudsen ingen anden udvej, end at kæmpe sig op fra gulvet. Næsten bogstavelig talt. I løbet af sit liv skulle det vise sig, at han blev en af de største erhvervsmennesker i USA, og han blev endda rekrutteret til at hjælpe den daværende præsident i Washington i One Dollar Man lydbog gratis.

I løbet af sit liv kæmpede William S. Knudsen sig gennem utallige maskiner og mennesker ved siden af. I en periode arbejdede han hos Ford, hvor han var med til at organisere hele deres samlebåndsproduktion, så det blev indordnet efter et mere produktivt system. Han var med til at etablere det populære bilmærke Chevrolet, og bidrog til flere af dettes store succeser. One Dollar Man lydbog fortæller, at William S. Knudsen fik arbejdet sig frem til titlen som direktør med 250.000 ansatte for General Motors. 

Som om det ikke var nok, endte William S. Knudsen også med at vende krigsheldet for amerikanerne under Anden Verdenskrig, da han som general brugte sine evner i Washington.

Om forfatteren: Ole Sønnichsen

Det er ikke første gang, at Ole Sønnichsen har skrevet en biografi om vigtige personligheder i Danmark, og endda resten af verden. Men One Dollar Man er muligvis hans første, hvor hovedpersonen spiller så stor en rolle på verdensplan.

Andre biografier som Ole Sønnichesen har været medforfatter på, har blandt andet været om så stærke personligheder som Dirch Passer, hele Danmarks Ulf Pilgaard, Johannes Møllehave og andre.

En ting har de dog alle til fælles og det er den evne som Sønnichsen har til at overtale læseren til at holde af disse virkelige personer, hvad enten de stadig lever, eller var i live for flere hundrede år siden.