Lydbøger » One af Peter Schmeichel

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

One lydbog af Peter Schmeichel

4.4/5

Forfatter: Peter Schmeichel

lydbog og e-bog

Introduktion

Endelig kan læseren få den sande historie om verdens måske bedste målmand, som ovenikøbet har forsvaret de danske farver et utal af gange. One er den første og mest ærlige selvbiografi fra Peter Schmeichel, der ser tilbage på et helt livs sejre og nederlag i en stor og verdensomspændende karriere.

For mange danskere, og ikke mindst danske fodboldfans, er Peter Schmeichel et af de helt store navne. I sin karriere som fodboldspiller har han været med til mange bemærkelsesværdige sejre og nederlag, som alle har sat deres spor i Schmeichels hukommelse. Med One lægger han nu alle kortene på bordet, og fortæller sin historie, som ingen andre kan.

Informationer:

Oplæser: Peter Schmeichel
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 11 timer og 56 minutter

One lydbog af Peter Schmeichel: Handling

One lydbog er en indsigtsrig historie om en mand, der starter en solid fodboldkarriere, som ender med at blive en livsstil. Peter Schmeichel lydbog er den første bog, der fortæller om det liv, som ingen kunne forestille sig ville udspille sig for en dansker på daværende tidspunkt, men som ikke desto mindre endte med at blive hverdag for Peter Schmeichel.

I One lydbog gratis fortæller Schmeichel om, hvordan han havde en fin karriere i Brøndby fodbold, hvorfra han senere blev headhuntet af de engelske klubber, der førte hans karriere helt til tops. Det startede med en klap på skulderen af Sir Alex Ferguson, der efterfølgende slog kløerne i Schmeichel for Manchester United, og resten er fodboldhistorie.

Peter Schmeichel lydbog gratis er historien om en fodboldkarriere, som kun de fleste kan drømme om. Schmeichel fortæller om de store oplevelser, det var at spille sammen med store navne som Eric Cantona og endda David Beckham. Men selvom One lydbog fortæller vidt og bredt om den store internationale succes, er der ingen tvivl om, at det er de danske succeshistorier, som de danske læsere ser mest frem til at læse om.

Som målmand for det danske landshold var Peter Schmeichel med til mange store kampe, som danske fans stadig kan huske. I One lydbog gratis fortæller Schmeichel, hvordan det var at være med til de ikoniske kampe, som udfoldede sig ved Europamesterskaberne i fodbold tilbage i 1992.

Foruden de mange fodboldtriumfer har Peter Schmeichels liv selvfølgelig også budt på nederlag. Det bliver der også plads til i Peter Schmeichel lydbog, når Schmeichel åbner op om en barndom og en ungdom, der skal ende med at se mod fremtiden i sine egne børn.

Om forfatteren: Peter Schmeichel

One er den første rigtige selvbiografi fra Peter Schmeichel, hvor han selv fortæller om sit liv. For at gøre historien endnu mere fængende, har han ovenikøbet selv indlæst lydbogen, hvilket bidrager til en bedre læseoplevelse.

One er ikke kun en historie om Schmeichels fodboldkarriere. Det er også en selvbiografi om et liv, der blev udfordret på mange områder personligt. Læseren får blandt andet indblik i, hvordan Schmeichel var alvorligt syg i en alder af bare 15 år. Det er en historie om familie, både Schmeichels egen, og det turbulente forhold han har til sin far, men ikke mindst da Schmeichel selv bliver far.