Lydbøger » OP

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

OP Lydbog

4.6/5

Forfatter: Mette Holm

lydbog og e-bog

Introduktion

At holde sig OPPE er den nye vigtige teori, som OP beskæftiger sig med. Det handler i bund og grund om, at dine følelser og tanker skal kombineres og være i harmoni for, at de kan udfolde sig i dine handlinger på bedste vis. OP handler altså om at kunne blive bedre til at flytte sin mentale tilstand til det bedre.

Det er Mette Holm, som har brugt mere end 3 år på selv at forfine og tilpasse denne metode og tankegang, og nu har hun skrevet al sin viden ned i OP for alle andre kvinder kan drage fordel af dem.

Informationer:

Oplæser: Bolette Schrøder
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 3 timer og 52 minutter

OP: Handling

OP lydbog er en dybdegående og nytænkende tilgang til at holde sig selv mentalt oppe. I mere end tre år har forfatter Mette Holm arbejdet intensivt med at guide ikke bare sig selv, men også mange andre kvinder til at kunne holde sig selv oppe. I OP lydbog gratis får du den ultimative vejledning til denne specielle kognitive metode, som for at hjælpe læseren på vej er blevet omsat til billeder og andre redskaber, modeller og forskellige anvisninger. 

På den måde er teorien nemmere at gå til, og enhver læser skal være klar til at forandre sig bare ved at læse bogen.

Det har taget mere end tre år at sammenfatte denne teori for, at alle kvinder kan nyde godt af den. Når du læser OP lydbog gratis får du et dybsindigt indblik i, hvordan dine tanker altid er i stand til at aktivere dine følelser for, at de kan udfolde sig i forskellige handlinger. Teorien bag at holde sig oppe, som beskrives i OP lydbog er, at du bliver i stand til at afkode enhver tænkelig modstand, og derefter får styrken til at flytte sig mentalt.

Teorien lyder måske kompliceret, men den er skrevet ned på sin simpleste måde, for at gøre den nem og tilgængelig for enhver læser. Bogen er lavet for at hjælpe alle, der har det mindste behov for at komme på den anden side af ethvert negativt tankemønster, og sætte dig fri til at handle.

Med en forståelse for teorien bag OP lydbog får du et helt nyt billede af dig selv, og dine nye mentalitet vil kunne sprede sig til mange andre områder i dit liv.

Om forfatteren: Mette Holm

Mette Holm er ikke kun forfatter til selvhjælpsbøger som OP. Hun er også uddannet psykolog, hvilket hun praktiserer i den private sektor. Derudover holder hun ofte foredrag om sine mange teorier og brugbare metoder. Gennem størstedelen af sin karriere har Mette Holm arbejde med at styrke kvinder og få dem flyttet fra en alt for ofte fastlåst offerrolle. 

Af andre titler har Mette Holm skrevet Elsker mig for evigt og Boost din selvkærlighed. Begge er titler, der skal hjælpe kvinder og mange andre til at styrke deres selvværd i hverdagen. Dette hjælper hun også med dagligt, fra mettesunivers.dk, hvor der dagligt bliver sendt personlige og selvkærlige boosts ud til mere end 50.000 mennesker.