Lydbøger » Opklaret

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Opklaret Lydbog

4.1/5

Forfatter: Stine Bolther & Jens Møller Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Som drabschef for Københavns politi vil man uden tvivl komme til at opleve mange skelsættende begivenheder i sin karriere. Opklaret er historien om Jens Møller Jensens tid som drabschef, og de voldsomme sager, som var med til at præge hans karriere. Det er sager som Ubåds Sagen, skuddramaer og terrorangreb, som hver især har været med til at forme den mand, som Jens Møller Jensen er blevet til. 

Opklaret lydbog giver et ærligt indblik i en hverdag, som mange vil finde særdeles interessant, men som langt de fleste ikke ville kunne håndtere at stå i selv. Der bliver ikke lagt skjul på noget, når Jens Møller Jensen løfter sløret for sin tid som drabschef for Københavns politi i Opklaret lydbog.

Informationer:

Oplæser: Lars Attermann
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 9 timer og 4 minutter

Opklaret: Handling

Opklaret lydbog gratis er en ærlig fortælling fra en garvet efterforsker, om de mange sager, som har præget hans karriere. Men det er også en fortælling om, hvordan han efterfølgende har håndteret de mange følelser, der kan opstå i kølvandet på jagten på gerningsmændene. De fleste kan huske at have hørt om Ubåds Sagen, der vendte Danmark på hovedet og blev en kamp med tiden for at finde Kim Wall. 

Eller skuddramaet på Christiania, hvor ikke mindst to betjente også blev såret. Eller terrorangrebene i København på henholdsvis Krudttønden og den jødiske synagoge, som satte København på pause. Det er alle mørke sager, som langt de fleste kun kender fra pressen. I Opklaret lydbog får læseren et unikt og skræmmende indblik i disse sager indefra, idet tidligere drabschef Jens Møller Jensen fortæller om sin involvering i alle disse sager.

Efter flere år som drabschef vil man uden tvivl komme til at opleve mangt og meget, og mange gange er det sager, man helst ville være foruden. Derfor er det imponerende, hvor åbent og ærligt Jens Møller Jensen kan fortælle i Opklaret lydbog gratis om de mange følelser, som der følger med. Det er uden tvivl nogle af de største sager, som har krævet unikke efterforskninger og svære overvejelser fra Jens Møller Jensens side. 

Opklaret lægger kortene på bordet, og giver et særdeles unikt indblik i en efterforskning og de mørke valg, der ofte kan være behov for. Samtidig er det et billede på det danske samfund, og hvordan menneskeheden kan finde på at opføre sig. For som efterforsker kommer man unægtelig tæt på det danske folk i jagten på en gerningsmand.

Om forfatteren: Stine Bolther & Jens Møller Jensen

Det er ikke første gang, at Stine Bolther stifter bekendtskab med en drabschef. Hun har tidligere skrevet en række bøger i samarbejde med drabscheferne på tværs af årgange. Hver drabschef har lagt kortene på bordet for Stine, som har fået de dystre sager ned på papir uden tøven for, at resten af Danmark kan få det unikke indblik, som hendes bøger giver. 

Opklaret er den seneste drabschef, som har givet sit besyv med på et årti, der har været præget af terror og voldssager, de fleste sent vil glemme. Forude drabschefer har Stine Bolther også skrevet bogen De 7 dødssynder, som er skrevet i samarbejde med en retsmediciner.