Lydbøger » Oplev det gode liv nu

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Oplev det gode liv nu Lydbog

4.1/5

Forfatter: Louise L. Hay

lydbog og e-bog

Introduktion

Kunne du godt tænke dig et bedre selvværd i hverdagen? Er du ikke helt tilfreds med dit nuværende helbred, men ved du ikke helt, hvordan du skal gøre noget ved det? Hvis du kan genkende begge tilfælde og mange andre dele af dit liv, som du ønsker at forbedre, er bogen Oplev det gode liv nu bogen for dig.

Louise Hay har med Oplev det gode liv nu skrevet en bog fyldt med øvelser, der er målrettet til stort set hvert et aspekt i dit liv. Det er øvelser, som enhver kan forsøge sig med for at forbedre dit liv, som du ønsker, det skal være.

Informationer:

Oplæser: Katarina Lewkovitch
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 2 timer og 19 minutter

Oplev det gode liv nu: Handling

Oplev det gode liv nu lydbog er den selvhjælpsbog, som langt de fleste ønsker at få fingrene i, men alligevel ikke helt ved, hvordan de skal forholde sig til. For i sidste ende lyder det for godt til at være sandt, at enkle øvelser kan være med til at forbedre dit selvværd og dit helbred fra den ene dag til den anden. Oplev det gode liv nu lydbog gratis er en fin lille perle af en bog, der er fyldt med visdom, der alt sammen har til hensigt at gøre din livsstil det bedre, som du selv håber, det kan blive.

Forfatter Louise Hay har skrevet Oplev det gode liv nu lydbog baseret på egne oplevelser. Hun har selv anvendt flere typer af alternativ medicin, som var med til at gøre hendes tilværelse det bedre. Det handler om at tage skridtet fra tanke til handling, før der kan ske en reel forandring i din hverdag.

I Oplev det gode liv nu lydbog gratis tager Hay læseren i hånden, og guider dem til en bedre måde at tale med sig selv på. Det handler i første omgang om at nedbryde de negative baner, som vi kan sidde fast i, når vi kommunikerer med os selv. Du kan derfor finde øvelser i bogen, der skal hjælpe dig til at få et bedre selvbillede i forhold til alt lige fra dit helbred, dit arbejde, dine venner, din frygt, din egen kritiske tankegang og mange andre aspekter af dit liv, som kan have brug for et positivt syn på tingene.

Det gøres nemt med en oversigt i hvert kapitel over de negative ting, som du skal forsøge at vende til positive i dit liv i løbet af Oplev det gode liv nu lydbog.

Om forfatteren: Louise L. Hay

Louise L. Hay har skrevet en lang række af selvhjælpsbøger, der er i samme stil som Oplev det gode liv nu. Hun blev verdens- og anerkendt for sin bestseller You Can Heal Your Life, da den udkom som en af hendes første bøger. Det er mere end 25 år siden, og siden da har hun hjulpet et utal af mennesker via sine bøger eller i sin profession som underviser.

Hay kommer selv fra en svær baggrund med en voldelig far, et liv med en uønsket graviditet og til sidst en melding om en kræftsygdom. Men med alternative behandlinger og mentale tiltag formåede Hay at vende sit liv til det bedre, hvilket hun fortsat skriver om til alle sine læsere, blandt andet i Oplev det gode liv nu.