Lydbøger » Oprindelse

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Oprindelse Lydbog

4.1/5

Forfatter: Dan Brown

lydbog

Introduktion

Forfatteren bag Da Vinci Mysteriet og Engle og Dæmoner er tilbage med endnu en fabelagtig krimi. Dan Browns nyeste kriminalroman har fået titlen Oprindelse. Brown skuffer ingenlunde med Oprindelse, tværtimod beviser han endnu engang, hvorfor han er en af verdens allermest elskede krimiforfattere.

I Oprindelse lydbog møder vi endnu en gang den så populære og elskede hovedperson, professor Robert Langdon, og vi slynges ind i en hæsblæsende rejse igennem en verden af moderne kunst, religion, symboler, skjulte koder og mystiske påfund.

Hvis du var vild med Da Vinci-mysteriet og Engle og Dæmoner, vil du med garanti også kunne lide Oprindelse. Du kan høre Oprindelse lydbog gratis her og følge Robert Langdon på endnu et hæsblæsende eventyr.

Informationer:

Oplæser: Lars Thiesgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 20 timer og 29 minutter

Oprindelse: Handling

Oprindelse er endnu et litterært mesterværk af den berømte, amerikanske forfatter Dan Brown. Endnu en gang tager Brown læseren med på en hæsblæsende og intenst skattejagt. Som altid er læseren i godt selskab med professoren Robert Langdon.

I Oprindelse lydbog tager vi med Robert Langdon til det verdenskendte kunstmuseum Guggenheim i Bilbao. Langdon rejser til Bilbao i Spanien for at mødes med sin tidligere elev og nuværende ven, fremtidsforskeren Edmund Kirsch. Kirsch har forsket i spørgsmålet om, hvor vi som mennesker kommer fra og hvor vi er på vej hen. Inden han når at fremlægge sine resultater, bliver han dog skudt og dræbt.

Et frygteligt kaos følger herefter, og sammen med den smukke Ambra Vidal tager Robert Langdon i Oprindelse lydbog til Barcelona for at undgå, at Kirschs forskningsresultater bliver publiceret og ender i de forkerte hænder. Lyt til Oprindelse lydbog, hvis du kan lide romaner, der er stramt komponeret og bærer tydelige tegn på, at forfatteren har gjort sit research-arbejde ordentligt. Oprindelse er desuden for dig, der er vild med cliffhangere, for dem er Dan Brown verdensmester i. Enhver krimiforfatter ville misunde Brown dette talent for hæsblæsende action.

Jeg vil anbefale dig at lytte til Oprindelse lydbog gratis, hvis du er vild med hæsblæsende underholdning med højt tempo, masser af koder, tegn og symboler. Som altid underholder Dan Brown i stor stil, og han viser endnu engang, at han er en mester udi konspirationsteorier, spænding og thriller. Som en fin lille detalje kan nævnes de enormt flotte beskrivelser af Barcelona, som Oprindelse indeholder.

Om forfatteren: Dan Brown

Dan Brown (f. 1964) har med sine thrillerromaner om Professor Robert Langdon cementeret sig som en af de mest elskede forfattere inden for genrerne krimi, spænding og mystik. Hans romaner er som regel kendetegnet ved at være en slags skattejagter, der udspiller sig inden for en periode på 24 timer. Udover Oprindelse har Dan Brown skrevet romanerne Da Vinci-mysteriet, Engle og Dæmoner, Inferno, Morderisk Bedrag og Tankados kode.

Dan Browns romaner er blevet solgt i over 200 millioner eksemplarer på verdensplan, og hans værk er blevet oversat til mere end 54 sprog. Flere af Brown romaner er også blevet filmatiseret, hvilket har bidraget yderligere til den amerikanske forfatters verdensomspændende succes.