Lydbøger » Oprindelsen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Oprindelsen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Dan Brown

lydbog og e-bog

Introduktion

Den spændende krimiroman Oprindelsen er skrevet af den engelske forfatter Dan Brown. Forfatteren er en international anerkendt figur, og er en meget populær forfatter inden for thrillere samt mystikkens verden. Blot én roman af denne forfatter har formået at sælge mere end 80 millioner eksemplarer internationalt.

Oprindelsen er femte værk i serien om symbolforskeren Robert Langdon. Denne serie fylder desuden en stor del af hans forfatterskab, og i serien indgår også romanen Da Vinci Mysteriet.

Forfatteren har skabt et fangende samt spændende univers, hvor man følger symbolforskerens detektivarbejde. Denne symbolforsker kommer omkring mange forskellige sager, alt fra uløselige koder, hemmelige symboler samt religion og kunst.

Informationer:

Oplæser: Lars Thiesgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 20 timer og 27 minutter

Oprindelsen: Handling

Den internationale ikoniske forfatter Dan Brown bag bogen Oprindelsen, har med denne nervepirrende roman inden for genren krimi, skabt et endnu dybere samt fangende univers, som læseren ikke kan lægge fra sig. I dette værk kan læseren forvente at læse om alt fra hemmelige og utydelige koder, til symboler som ingen ved hvad betyder. Man kan derfor med fordel lytte til lydbogen af den famøse serie om symbolforskeren Robert Langdon.

Desuden er romanen Oprindelsen en del af Robert Langdon serien, og dette er femte del i serien om symbolforskerens erfaringer. Det anbefales derfor, at man hører de andre værker i serien, hvis man vil danne sig det fulde overblik over dette mystiske univers.

Man kan med glæde lytte til Oprindelsen lydbog gratis, hvor man bliver suget ind i dette spændende og fangende univers, som forfatteren har skabt. Her hører man om de forskellige hændelser og optegnelser, som symbolforskeren erfarer sig gennem sin rejse.

I Oprindelsen lydbog hører man igen om Robert Langdon. Han er en symbolforsker, som har arbejdet med detektivarbejde inden for adskillelige hemmelige og uløste sager. Symbolforskeren har arbejdet med religiøse sager, hemmelige symboler samt uløselige koder. I Oprindelsen lydbog hører man dog om mystikken vedrørende moderne kunst. Man kan med fordel lytte til Oprindelsen lydbog gratis, hvor man følger symbolforskerens udfordringer.

Man hører i Oprindelsen lydbog om symbolforskerens udfordringer. Specifikt er han udfordret med to store og basale spørgsmål, som har undret mennesket siden tidernes morgen. I denne roman prøver han at finde svar på disse to spørgsmål, og man kommer helt tæt på hans optegnelser og erfaringer, gennem en nervepirrende samt spændende rejse.

Om forfatteren: Dan Brown

Den ikoniske og velkendte Dan Brown, der blandt andet har skrevet Oprindelsen og Da Vinci Mysteriet, er en engelsk forfatter. Forfatteren er en anerkendt figur på den internationale literære scene, og han er kendt for at skrive fangende samt ikoniske romaner inden for thrillere. Forfatteren har for sine romaner modtaget adskillelige priser, og mange af dem er bestsellere. Blot én af forfatterens romaner har internationalt formået at sælge for mere end 80 millioner eksemplarer.

Desuden er forfatteren kendt for sit brug af gentagne temaer. I sine værker er blandt andet temaerne kryptografi samt koder ofte benyttet. Forfatteren er for mange læsere kendt for at skrive serien om Robert Langdon, hvor disse temaer benyttes.